Author: CCN
•8/20/2008 12:19:00 p.m.
Asociatia turistica sportiva civica si ecologista
CLUBUL DE CICLOTURISM "NAPOCA" (CCN)
str. Septimiu Albini 133/18 RO-400457 Cluj-Napoca
tel. 0744-576836 e-mail: office@ccn.ro
CIF 5800675 Inregistrat MJ nr. 119/A/1992

I N V I T A T I E
la proiectiile foto "BICICLETA IN ARTELE PLASTICE SI DECORATIVE" si "DOUA EXCURSII CU BICICLETA IN IMPREJURIMILE CLUJULUI"

Clubul de Cicloturism "NAPOCA" invita publicul clujean JOI 21 august 2008, de la ora 20:30, la biblioteca "Heltai" ( str. Clinicilor nr.18, sala 1) la doua PROIECTII DE IMAGINI pe tema "BICICLETA IN ARTELE PLASTICE SI DECORATIVE" si respectiv "DOUA EXCURSII CU BICICLETA IN IMPREJURIMILE CLUJULUI". Intrarea este libera.

In prima proiectie vor fi prezentate imagini cu opere de arta plastica si decorativa ce au ca element central sau includ biciclete - picturi, sculpturi, lucrari de grafica si arta textila etc. din diverse tari, reflectand o fatada a CULTURII BICICLETEI, larg raspandita pe alte meleaguri si aproape inexistenta inca in Romania.

A doua proiectie va reflecta cele doua excursii pe bicicleta organizate de Clubul de Cicloturism NAPOCA la sfarsitul saptamanii trecute ( 16 si 17 august) in imprejurimile Clujului si la Cheile Turzii, actiuni de tip "open" la care au putut participa orice biciclisti interesati si care s-au dovedit un succes, urmand a fi
repetate, pe alte trasee, si pe viitor.

Este a 5-a proiectie din seria dedicata prezentarii universului bicicletei si facilitatilor pentru biciclisti. In proiectiile viitoare vor fi abordate alte teme, precum solutii pentru parcarea bicicletelor, pentru luarea bicicletelor in mijloacele de transport in comun, domenii de utilizare a bicicletei etc.

Proiectiile sunt organizate in cadrul proiectului VELORUTIA LA CLUJ, derulat de Clubul de Cicloturism NAPOCA (CCN), ca o parte a campaniei VELORUTIA NATIONALA desfasurata in mai multe orase, in parteneriat cu Asociatia BATE SAUA, sub egida Federatiei Biciclistilor din Romania (FBR), cu sprijinul Fundatiei pentru Parteneriat Miercurea Ciuc in cadrul programului "Atitudine si Implicare".

CCN militeaza pentru un om sanatos intr-un mediu sanatos, rezultand o dezvoltare durabila a societatii. In acest sens, CCN actioneaza in patru domenii importante si complementare: Promovarea bicicletei; sporturi montane; protectia mediului si cunoasterea si dezvoltarea durabila a zonei montane; promovarea tineretului si dezvoltarea societatii civile.

Radu Mititean
director executiv CCN
, , , , , , , |
Bookmark and Share
This entry was posted on 8/20/2008 12:19:00 p.m. and is filed under , , , , , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.