Author: CCN
•9/20/2008 12:02:00 a.m.
Asociatia turistica sportiva civica si ecologista
CLUBUL DE CICLOTURISM "NAPOCA" (CCN)
str. Septimiu Albini 133/18 RO-400457 Cluj-Napoca
tel. 0744-576836 e-mail: office@ccn.ro
CIF 5800675 Inregistrat MJ nr. 119/A/1992

I N V I T A T I E
la PROIECTIE PUBLICA DE IMAGINI FOTO "AMENAJARI PENTRU CIRCULATIA
BICICLETELOR IN MARI ORASE EUROPENE"

Clubul de Cicloturism "NAPOCA" in colaborare cu Casa Municipala de Cultura Cluj-Napoca invita publicul SAMBATA 20 septembrie 2008, de la ora 18:00, la o prezentare in imagini pe tema facilitatilor pentru biciclisti in diverse orase din tarile dezvoltate, ce pot servi de model si pentru orasul nostru si alte localitati din Romania. Intrarea este libera.

Astfel, publicul va putea vedea cum trebuie sa arate o pista pentru biciclete, o banda pentru biciclete, o alee si o strada biciclistica, alei si benzi comune pentru biciclete si pietoni respectiv transportul in comun, zone pietonale si contrasensuri deschise bicicletelor, "zone 30" si "zone rezidentiale" si alte solutii pentru circulatia cu bicicleta in orase.

De asemenea, vor fi prezentate optiuni pentru luarea bicicletelor in mijloacele de transport in comun, facilitati pentru urcarea pe pante mari, rastele, mini-garaje si alte solutii pentru parcarea bicicletelor in siguranta. La final vor fi intrebari si raspunsuri si discutii libere pe temele prezentate.

Manifestarea are loc la Casa Municipala de Cultura Cluj-Napoca, situata in Centru, in p-ta Unirii nr. 24 ( intre MIllenim Bank si Consulatul Maghiar), la etajul I.

Proiectia face parte din menifestarile dedicate Saptamanii Europene a Mobilitatii si totodata este organizata in cadrul proiectului VELORUTIA LA CLUJ, derulat de Clubul de Cicloturism NAPOCA (CCN), ca o parte a campaniei VELORUTIA NATIONALA desfasurata in mai multe orase, in parteneriat cu Asociatia BATE SAUA, sub egida Federatiei Biciclistilor din Romania (FBR), cu sprijinul Fundatiei pentru Parteneriat Miercurea
Ciuc in cadrul programului "Atitudine si Implicare".

CCN militeaza pentru un om sanatos intr-un mediu sanatos, rezultand o dezvoltare durabila a societatii. In acest sens, CCN actioneaza in patru domenii importante si complementare: Promovarea bicicletei; sporturi montane; protectia mediului si cunoasterea si dezvoltarea durabila a zonei montane; promovarea tineretului si dezvoltarea societatii civile.

Radu Mititean
director executiv CCN
, , , , |
Bookmark and Share
This entry was posted on 9/20/2008 12:02:00 a.m. and is filed under , , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.