Author: CCN
•9/20/2008 02:07:00 a.m.
Asociatia turistica sportiva civica si ecologista
CLUBUL DE CICLOTURISM "NAPOCA" (CCN)
str. Septimiu Albini nr.133 ap.18
RO-400457 Cluj-Napoca ROMANIA
tel.+40-(0)744-576836 e-mail:office@ccn.ro
CIF: 5800675 RNPJFSP: 119 / A / 1992
=====================================

INVITATIE
MARSUL BICICLISTILOR CLUJENI
Editie speciala dedicata Zilei Europene Fara Masini

Luni, 22 septembrie 2008, de la ora 17:00, se va desfasura la Cluj-Napoca o editie speciala a marsului biciclistilor clujeni, dedicata Zilei Europene Fara Masini (ZEFM).

Sunt bineveniti toti clujenii care au bicicleta. Intalnirea participantilor va fi la ora 16:30 in Parcul IL Caragiale ( zona Skate Park, langa Palatul Telefoanelor - acces din str. G.Baritiu), startul efectiv fiind la ora 17:00.

Traseul propus pentru aceasta editie ( sub rezerva aprobarii lui de catre Primarie, ce intarzie de o saptamana cu raspunsul) vizeaza Centrul, si anume: Skate Park - str. E.Isac - str. P.Maior - p-ta L.Blaga - str.Napoca - str. Eroilor - Calea Dorobantilor - p-ta MarastI - bd.21 Decembrie 1989 - str.Memorandumului...

Traseul va fi parcurs de doua ori, si se va face o oprire la Primarie pentru a depune un nou teanc de semnaturi de sustinere pentru apelul lansat in urma cu un an catre autoritatile local pe teme facilitatilor pentru circulatia cu bicicleta in Cluj.

Aceasta actiune are, ca si celelalte editii, atat rolul social si recreativ de intalnire, discutii si pedalare impreuna pentru biciclistii clujeni, cat si rol militant, de manifestatie si de crestere a vizibilitatii biciclistilor in fata publicului, presei si autoritatilor si implicit de presiune psihologica pentru cresterea acceptantei si sprijinului public pentru promovarea bicicletei in general si pentru realizarea de facilitati pentru circulatia cu bicicleta in oras in special, sub deviza "Libertate! Sanatate! Mobilitate!"

Actiunea se inscrie in cadrul manifestarilor de marcare a ZILEI EUROPENE FARA MASINI si totodata in proiectul VELORUTIA LA CLUJ, parte a campaniei VELORUTIA NATIONALA I, desfasurat de Asociatia BATE SAUA Bucuresti in parteneriat cu Clubul de Cicloturism NAPOCA Cluj-Napoca, Asociatia BIKE ATTACK Resita, Asociatia PRO BICICLO URBO Targu Mures si Federatia Biciclistilor din Romania, cu sprijinul Fundatiei pentru
Parteneriat Miercurea CIuc, in cadrul programului "Atitudine si Implicare".

Detalii despre actiunea de luni si despre editiile precedente ale marsului biciclistilor clujeni pot fi gasite si pe site-ul www.reactieinlant.ro si pe site-ul aferent listei publice de discutii clujbike@yahoogroups.com

RADU MITITEAN
director executiv CCN
, , , |
Bookmark and Share
This entry was posted on 9/20/2008 02:07:00 a.m. and is filed under , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.