Author: CCN
•10/28/2008 06:30:00 a.m.
Asociatia turistica sportiva civica si ecologista
CLUBUL DE CICLOTURISM "NAPOCA" (CCN)
str. Septimiu Albini 133/18 RO-400457 Cluj-Napoca
tel. 0744-576836 e-mail: office@ccn.ro
CIF 5800675 Inregistrat MJ nr. 119/A/1992

I N V I T A T I E
la proiectiile foto "POSTERE PRO-BICICLISTICE" si "CU BICICLETA PRIN
MAGURI, DOBRUS SI TOMNATEC"

Clubul de Cicloturism "NAPOCA" invita publicul clujean JOI 30 octombrie 2008, de la ora 20:30, la biblioteca "Heltai" ( str. Clinicilor nr.18) la doua PROIECTII DE IMAGINI pe tema "POSTERE PRO-BICICLISTICE" si respectiv "CU BICICLETA PRIN MAGURI, DOBRUS SI TOMNATEC". Intrarea este libera.

In prima proiectie vor fi prezentate exemple de frumoase si ingenioase postere de informare si promovare a bicicletei, in principal ca mijloc de transport cotidian, din diverse epoci si tari de pe mapamond, cu valoare artistica si documentara.

Scopul proiectiei este furnizarea de idei si modele de promovare eficienta a mersului pe biciceleta, a nevoilor biciclistilor, a organizatiilor si evenimentelor biciclistice urbane, turistice si sportive, cu mijloacele grafice publicitare.

Este a 15-a proiectie din seria dedicata prezentarii universului bicicletei si facilitatilor pentru biciclisti. In proiectiile viitoare vor fi abordate alte teme, precum evenimente biciclistice, diverse forme de sport pe bicicleta etc.

A doua proiectie foto este dedicata utilizarii bicicletei in scop recreativ, mai precis cicloturismului montan in Muntii Gilaului, nu departe de Cluj. Prezentarea ilustreaza in imagini o excursie organizata intr-o superba zi de noiembrie de Clubul de Cicloturism NAPOCA pe traseul Racatau - Maguri - Dobrus - La Dorne - Tomnatec - Crucea - Maguri - Racatau, parcurgand o parte din vaile Somesului Rece si Racatarului si a culmii ce le desparte.

Si aceste doua proiectii sunt organizate in cadrul proiectului VELORUTIA LA CLUJ, derulat de Clubul de Cicloturism NAPOCA (CCN), ca o parte a campaniei VELORUTIA NATIONALA desfasurata in mai multe orase, in parteneriat cu Asociatia BATE SAUA, sub egida Federatiei Biciclistilor din Romania (FBR), cu sprijinul Fundatiei pentru Parteneriat Miercurea Ciuc in cadrul programului "Atitudine si Implicare".

CCN militeaza pentru un om sanatos intr-un mediu sanatos, rezultand o dezvoltare durabila a societatii. In acest sens, CCN actioneaza in patru domenii importante si complementare: Promovarea bicicletei; sporturi montane; protectia mediului si cunoasterea si dezvoltarea durabila a zonei montane; promovarea tineretului si dezvoltarea societatii civile.

Radu Mititean
director executiv CCN
, , , , , , , |
Bookmark and Share
This entry was posted on 10/28/2008 06:30:00 a.m. and is filed under , , , , , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.