Author: CCN
•11/09/2009 03:46:00 p.m.
Asociatia turistica sportiva civica si ecologista
CLUBUL DE CICLOTURISM "NAPOCA" (CCN)
str. Septimiu Albini nr.133 ap.18
400457 Cluj-Napoca web: www.ccn.ro
tel. 0744-576836 e-mail: office@ccn.ro
CIF: 5800675 RNPJFSP: 119 / A / 1992
====================================

I N V I T A T I E
la prezentarea cu imagini
"FACILITATI URBANE PENTRU BICICLETE"

Clubul de Cicloturism "NAPOCA" in parteneriat cu StudCard invita publicul clujean MIERCURI 11 noiembrie 2009, de la ora 19:00, la Casa de Cultura a Studentilor Cluj-Napoca (ultimul etaj - Sala "Europa") la o PREZENTARE CU IMAGINI pe tema "FACILITATI URBANE PENTRU BICICLETE". Intrarea este libera.

Va fi o expunere insotita de text si imagini pe tema avantajelor bicicletei ca mijloc de transport in orase, a problemelor si solutiilor pentru promovarea biciclismului urban, cu accent pe infrastructurile pentru circulatia si stationarea bicicletelor, cu bogata ilustrare fotografica cu exemple din mari orase europene, ce pot servi drept model si Clujului si altor municipii din Romania.

Vor fi trecute in revista cele 12 categorii de cai de comunicatie specifice sau favorabile deplasarii bicicletelor, solutii pentru circulatia bicicletelor in intersectii, modele de parcari sigure pentru biciclete, posibilitati de luare a bicicletelor in mijloacele de transport in comun, transportul de bunuri in orase utilizand bicicleta si multe alte asemenea teme, inclusiv unele mai insolite pentru publicul din Romania, cum sunt utilizarea bicicletei ca vehicul de serviciu de catre autoritatile publice ( Politie, Ambulanta), concursuri de ciclobal si spectacole de ciclism artistic, biciclete pentru grupuri intregi de persoane si altele....

Prezentarea este parte din programul CCN de promovare a biciclismului urban in Cluj-Napoca si se inscriu in campania "Velorutia la Cluj" derulata de Clubul de Cicloturism "Napoca" la Cluj ca parte din proiectul "Velorutia Nationala II" coordonat la nivel national de Asociatia "Bate Saua" Bucuresti, in parteneriat cu Federatia Biciclistilor din Romania (FBR) cu sprjinul Fundatiei pentru Parteneriat (FP) in cadrul programului "Atitudine si Implicare"

* * *
Aceasta prezentare va fi urmata, de la ora 20:00, in aceeasi sala, de o prezentare foto pe teme cicloturistice "Burundi - 1000 km pe Bicicleta prin inima Africii ".

Ambele proiectii se desfasoara in "Ziua Bicicletelor" din cadrul Festivalului Green StudCard, ce mai cuprinde, printre altele, o expozitie de biciclete la Iulius Mall, un mars al biciclistilor si proiectarea unor imagini despre biciclete speciale. Detalii pe www.studcard.ro.

Va asteptam!

Radu Mititean
director executiv CCN
, , , |
Bookmark and Share
This entry was posted on 11/09/2009 03:46:00 p.m. and is filed under , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.