Author: CCN
•5/17/2010 11:09:00 p.m.
Asociatia turistica sportiva civica si ecologista
CLUBUL DE CICLOTURISM "NAPOCA" (CCN)
str. Septimiu Albini nr.133 ap.18
400457 Cluj-Napoca web: www.ccn.ro
tel. 0744-576836 e-mail: office@ccn.ro
CIF: 5800675 RNPJFSP: 119 / A / 1992
====================================

I N V I T A T I E
la prezentarea cu imagini
"IN CAUTAREA ZAPEZII - Ture de iarna in muntii Rodnei, Sureanu si Retezat"

Clubul de Cicloturism "NAPOCA" (CCN) invita publicul clujean joi 20 mai 2010, de la ora 20:30, la biblioteca "Heltai" (str. Clinicilor nr.18, "sala mica"), la o prezentare in imagini intitulata " IN CAUTAREA ZAPEZII - Ture de iarna in muntii Rodnei, Sureanu si Retezat". Intrarea este libera.

Va fi o ilustrare fotografica a mai multor ture de weekend din ultimul an, facute in masivele montane Rodnei, Sureanu si Retezat. Traseele au vizat culmi si vai carpatine, in decor hivernal, cand nametii acopera stancile si brazii iar cornisele impodobesc crestele, sau in haine de primavara, cand brandusele strapung zapada. Excursiile au fost pe schiuri, pe bocanci si pe coltari si au cuprins ascensiuni pe Inau, Corongis sau Varful lui Patru, parcurgerea muchiei Lolaia si alte itinerarii pitoresti de altitudine.

Prezentarea este sustinuta de Voichita Bodea si Vlad Sancraian, membri activi ai Clubului de Cicloturism "Napoca", ce au la activ multe ture montane pe bicicleta, dar si ture de iarna, cu un accent special in ultimul timp pe muntii Rodnei si Sureanu, a caror frumuseti si potentiale de turism si sport montan de iarna doresc sa le impartaseasca publicului clujean, asa cum in proiectii trecute au oferit frumoase imagini din ture cicloturistice de-a lungul Dunarii sau din alte excursii.

Proiectia va fi precedata de la ora 20:00 de o prezentare de sinteza cu imagini, sustinuta de Radu Mititean, pe tema recentei conferinte cicloturistice internationale "ICT" de la Sofia, la care a participat ca presedinte al Federatiei Biciclistilor din Romania (FBR).

Va asteptam!

Radu Mititean
director executiv CCN
, , , , , , , |
Bookmark and Share
This entry was posted on 5/17/2010 11:09:00 p.m. and is filed under , , , , , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.