Author: CCN
•6/02/2010 08:12:00 p.m.
Asociatia turistica sportiva civica si ecologista
CLUBUL DE CICLOTURISM "NAPOCA" (CCN)
str. Septimiu Albini nr.133 ap.18
400457 Cluj-Napoca web: www.ccn.ro
tel. 0744-576836 e-mail: office@ccn.ro
CIF: 5800675 RNPJFSP: 119 / A / 1992
====================================

I N V I T A T I E
la prezentarea cu imagini
"EXCURSII CU BICICLETA IN ZONA CLUJULUI"

Clubul de Cicloturism "NAPOCA" (CCN) invita publicul clujean VINERI, 4 iunie 2010, de la ora 20:00, la biblioteca "Heltai" (str. Clinicilor nr.18, "sala mica") la o prezentare cu imagini pe teme de cicloturism si mountain bike, cu titlul "Excursii cu bicicleta in zona Clujului" Intrarea este libera.

Va fi o prezentare predominant fotografica a potentialului pe care regiunea Clujului, muntii Gilaului si masivul Muntele Mare il au pentru turismul pe bicicleta, asa cum a fost testat si documentat de-a lungul anilor de membrii Clubului de Cicloturism "Napoca" in mii de ture pe doua roti, ce au strabatut sistematic deasa retea de drumuri de toate tipurile care acopera zona.

Proiectia va fi sustinuta de Radu Mititean, care strabate de aproape trei decenii aceasta regiune, in principal in weekenduri, vacante si concedii, pe jos, pe schiuri si pe bicicleta, si care a selectat pentru iubitorii de excursii 100 de trasee in circuit in regiunea Clujului, ce pot fi parcurse cu bicicleta in ture de o zi.

Imaginile cuprind nu doar frumoase scene de cicloturism si mountain biking, ci mai ales peisaje pitoresti si obiective turistice naturale si culturale ce pot fi vizitate parcurgand aceste trasee, cum ar fi rezervatii si alte arii naturale protejate, lacuri, statiuni turistice, ruine de cetati si castele, catune care conserva traditiile rurale seculare sau vechi biserici de zid si de lemn cu statut de monument istoric...

Cele 100 de trasee propuse fac si obiectul unui ghid cicloturistic in format de harta, care va fi prezentat pe scurt la finalul proiectiei. Harta are caracter de premiera nu doar pe plan local, ci si national. Este elaborata de Radu Mititean sub egida CCN si va aparea in curand in editura Schubert&Franzke, lansarea ei oficiala urmand a se face in cadrul unui eveniment distinct si prin comunicate de presa separate, care vor deveni publice zilele viitoare.

Aceasta prezentare cu imagini este parte a campaniei "Velorutia Romana" derulata la Cluj in 2010 de CCN, ca partener local al Asociatiei "Bate Saua" Bucuresti, sub egida "Federatiei Biciclistilor din Romania si cu sprijinul GEF-SGP.

Va asteptam!

Radu Mititean
director executiv CCN
, , , , , , , , , |
Bookmark and Share
This entry was posted on 6/02/2010 08:12:00 p.m. and is filed under , , , , , , , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.