Author: CCN
•11/17/2010 01:30:00 a.m.
Asociatia turistica sportiva civica si ecologista
CLUBUL DE CICLOTURISM "NAPOCA" (CCN)
str. Septimiu Albini nr.133 ap.18
400457 Cluj-Napoca web: www.ccn.ro
tel. 0744-576836 e-mail: office@ccn.ro
CIF: 5800675 RAF: 48 / PJ / 1992
====================================

I N V I T A T I E
la proiectia foto
"DESTINATII DE VIS PENTRU BICICLISTI"

Clubul de Cicloturism "NAPOCA" (CCN) invita publicul clujean JOI 18 noiembrie 2010, de la ora 20:00, la biblioteca "Heltai" (str. Clinicilor nr.18) la o PROIECTIE DE IMAGINI pe teme cicloturistice, cu titlul "Destinatii de vis pentru biciclisti". Intrarea este libera.

Va fi o ilustrare fotografica de tip mozaic a catorva zeci de zone si rute de mare atractivitate pentru turismul pe bicicleta, si clasic (de sosea) si montan (MTB), atat din tara cat si din strainatate, pe care orice amator de excursii pe doua roti ar merita sa le parcurga.

Prezentarea este sustinuta de Voichita Bodea si Vlad Sancraian, doi dintre cei mai pasionati membri ai CCN, care au facut selectia imaginilor si care planuiesc ei insisi sa parcurga toate aceste trasee cicloturistice de vis si vor sa convinga si alti biciclisti sa faca la fel...

Proiectia se inscrie si in campania “Velorutia Romana” derulata la Cluj-Napoca de CCN ca partener local al Asociatiei “Bate Saua” Bucuresti, sub egida Federatiei Biciclistilor din Romania (FBR) si cu sprijinul GEF-SGP, vizand promovarea utilizarii bicicletei ca mijloc de transport cu rol utilitar si recreativ.

* * *

La finalul proiectiei, cei interesati au oportunitatea de a se inscrie ca membri aderenti in Clubul de Cicloturism "Napoca" - o asociatie turistica, sportiva, civica si ecologista clujeana care militeaza de peste 18 ani pentru un om sanatos intr-un mediu sanatos, rezultand o dezvoltare durabila a societatii.

Va asteptam!

Radu Mititean
director executiv CCN
, , , , , , , |
Bookmark and Share
This entry was posted on 11/17/2010 01:30:00 a.m. and is filed under , , , , , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.