Author: CCN
•2/02/2011 07:41:00 a.m.
Asociatia turistica sportiva civica si ecologista
CLUBUL DE CICLOTURISM "NAPOCA" (CCN)
str. Septimiu Albini nr.133 ap.18
400457 Cluj-Napoca web: www.ccn.ro
tel. 0744-576836 e-mail: office@ccn.ro
CIF: 5800675 RNPJFSP: 3561 / A / 1992
=================================

I N V I T A T I E
la prezentarea foto pe tema
STRABATAND PE SCHIURI MUNTII RETEZAT

Clubul de Cicloturism "NAPOCA" (CCN) invita publicul clujean JOI, 3 februarie 2011, de la ora 20:00, la Biblioteca "Heltai" ( str. Clinicilor nr. 18, sala 2 ), la o PROIECTIE DE IMAGINI pe tema STRABATAND PE SCHIURI MUNTII RETEZAT. Intrarea este libera.

Este o prezentare in imagini foto digitale a unei mini-tabere care a avut loc in Parcul National Retezat, in zona inalta a acestuia, cu baza la Cabana "Gentiana" din valea Pietrele. Turele s-au desfasurat pe o zapada ideala si o vreme superba, ce a permis parcurgerea pe schiuri sau cu echipamente de alpinism hivernal (piolet, coltari) a unor vai si creste inzapezite din acesti minunati munti.

Asemenea actiuni sunt organizate de Clubul de Cicloturism NAPOCA (CCN) in fiecare iarna, in cadrul programului de promovare a schiului de tura si alpinismului hivernal, ce se inscrie in subdomeniul de activitate "promovarea sporturilor montane si turismului activ nemotorizat", ce, alaturi de subdomeniile "protectia mediului" si "tineret si dezvoltarea societatii civile", completeaza domeniul principal de activitate al CCN, care a fost si ramane cicloturismul si promovarea bicicletei.

* * *
Inainte si dupa proiectie este si ocazia pentru rezolvarea unor chestiuni organizatorice si administrative, incluzand inscrieri de noi membri in club, detalii privind o serie de actiuni cicloturistice din vara acestui an si discutarea unor propuneri ale Primariei privind viitoare cai de comunicatie pentru biciclete in zona centrala a Clujului...

Va asteptam!

DIRECTOR EXECUTIV
Radu Mititean
, , , , , , , , |
Bookmark and Share
This entry was posted on 2/02/2011 07:41:00 a.m. and is filed under , , , , , , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.