Author: CCN
•11/09/2011 03:44:00 a.m.
Asociatia turistica sportiva civica si ecologista
CLUBUL DE CICLOTURISM "NAPOCA" (CCN)
str. Septimiu Albini nr.133 ap.18
400457 Cluj-Napoca web: www.ccn.ro
tel. 0744-576836 e-mail: office@ccn.ro
CIF: 5800675 RNPJFSP: 3561 / A / 1992
==========================================

I N V I T A T I E
la proiectia foto
ROMA - CONCEDIU PE BICICLETA

Clubul de Cicloturism "NAPOCA" (CCN) invita publicul clujean JOI 10 noiembrie 2011, de la ora 20:00, la biblioteca "Heltai" (str. Clinicilor nr.18, sala 2) la o PROIECTIE DE IMAGINI pe teme de sport ciclist si turism cultural si biciclistic, cu titlul " ROMA - CONCEDIU PE BICICLETA". Intrarea este libera.

Va fi o ilustrare in imagini foto si video a unui sejur sportiv si turistic petrecut pe bicicleta in capitala Italiei si in imprejurimi, incluzand momumente istorice celebre ale Romei, litoral, lacuri, piste de biciclete, competitii de mountain bike maraton si cross-country, vazute prin ochiul unui ciclist si cicloturist clujean.

Prezentarea va fi sustinuta de Elisei Miron, un vechi membru CCN cu important palmares cicloturistic si totodata remarcabil ciclist in cadrul Team Maros Sport, care a imbinat adesea excursiile pe bicicleta cu antrenamentele si competitiile de ciclism montan cross-country si MTB Maraton, fiind participant dar adesea si organizator la multe actiuni, nelipsindu-i nici cicloturismul expeditionar, din care ne-a mai impartasit in trecut imagini si impresii dintr-o tura in nordvestul Africii, in muntii Atlas si nordul Saharei.

Imaginile vor surpinde competitiile cicliste de semimaraton MTB (XCP) Monte Soratte la Civita Castellana - Sant Oreste si maratorul de mountain bike Valle del Farfa, relaxarea pe malul marii la Fiumicino si Ostia, ture cicloturstice pe pista Tevere Nord, pe traseul in jurul lacului Bracciano cu deviere pe Monte Calvi, o tura pe Monte Cavo - Via Sacra si inconjurarea lacului vulcanic Albano si, nu in ultimul rand, vizitarea Romei incluzand obiective celebre precum Colosseumul, Circus Maximus, Teatrul MArcello, Arcul lui Ianus, Fantana Trevi, castelul Sant Angelo, apeductul Appio Claudio si celebra sosea Via Appia Antica (unul dintre cele mai importante si vechi drumuri romane)...

Va asteptam!

Radu Mititean
director executiv CCN
, , , , , , , |
Bookmark and Share
This entry was posted on 11/09/2011 03:44:00 a.m. and is filed under , , , , , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.