Author: CCN
•9/26/2012 01:43:00 a.m.
Asociatia turistica sportiva civica si ecologista
CLUBUL DE CICLOTURISM "NAPOCA" (CCN)
str. Septimiu Albini nr.133 ap.18
400457 Cluj-Napoca   web: www.ccn.ro
tel. 0744-576836  e-mail: office@ccn.ro
CIF:  5800675  RNPJFSP: 3561 / A / 1992
========================================

I N V I T A T I E
la proiectia foto
MOUNTAIN BIKING IN CARPATII NORDICI
O expeditie cicloturistica montana a CCN in tara Maramuresului, Lapusului si Nasaudului

Clubul de Cicloturism "NAPOCA" (CCN) invita publicul clujean JOI 27 septembrie 2012, de la ora 20:00, la biblioteca "Heltai" (str. Clinicilor nr.18) la o PROIECTIE DE IMAGINI pe tema "MOUNTAIN BIKING IN CARPATII NORDICI". Intrarea este libera.

Va fi o ilustrare fotografica a unei ture de cicloturism montan de o saptamana prin muntii Gutai, Lapus si Tibles, ce a insumat sute de kilometri de drumuri forestiere, pastorale si de caruta din nordul Carpatilor Orientali, cu peste 5.000 metri diferenta de nivel in urcus.

Cei peste 20 de participanti din Romania si Germania au putut admira de pe biciclete frumoase peisaje naturale dar si diverse atractii culturale din Tara Maramuresului, Nasaudului si Lapusului, incluzand vai si culmi pitoresti cu paduri si pajisti, lacuri si cascade, dar si Cimitirul Vesel de la Sapanta, manastiri, biserici de lemn, muzee si case traditionale.

Nu au lipsit nici micile aventuri generate de conditiile meteo dificile, drumuri existente doar pe harta sau distruse de ape, intristarile create de ranile peisagistice ale mineritului sau practicilor abuzive de exploatare forestiera, dar si bucuria interactiunii cu natura si cu atatia oameni deosebiti, cu ospitalitate si traditii frumoase.

Actiunea a fost organizata de Clubul de Cicloturism NAPOCA (CCN) in cadrul programului "Bike Romania" de explorare, testare si documentare cicloturistica a Carpatilor romanesti, derulat cu incepere din anul 1999 in colaborare cu Uniunea Generala a Biciclistilor din Germania (ADFC) si beneficiind in ultimii ani de egida Federatiei Biciclistilor din Romania (FBR) la care CCN este afiliat si ii asigura presedintia.

* * *

La finalul proiectiei, cei interesati au oportunitatea de a se inscrie ca membri aderenti in Clubul de Ciclotruism "Napoca" - o asociatie turistica, sportiva, civica si ecologista clujeana care militeaza de peste 20 ani pentru un om sanatos intr-un mediu sanatos, rezultand o dezvoltare durabila a societatii.

Va asteptam!

Radu Mititean
director executiv CCN
This entry was posted on 9/26/2012 01:43:00 a.m. and is filed under , , , , , , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.