Author: CCN
•12/18/2012 03:18:00 a.m.
Asociatia turistica sportiva civica si ecologista
CLUBUL DE CICLOTURISM "NAPOCA" (CCN)
str. Septimiu Albini nr.133 ap.18
400457 Cluj-Napoca   web: www.ccn.ro
tel. 0744-576836  e-mail: office@ccn.ro
CIF:  5800675  RNPJFSP: 3561 / A / 1992
========================================
I N V I T A T I E
la proiectia foto
CU BICICLETA PESTE CRESTELE ANZILOR

Clubul de Cicloturism "NAPOCA" (CCN) invita publicul clujean JOI 20 decembrie 2012, de la ora 20:00, la biblioteca "Heltai" (str. Clinicilor nr.18) la o PROIECTIE DE IMAGINI pe tema "CU BICICLETA PESTE CRESTELE ANZILOR". Intrarea este libera.

Va fi o ilustrare fotografica a mai multor ture de cicloturism expeditionar desfasurate in America de Sud, totalizand multe mii de kilometri pedalati in special in zone montane, pe si peste culmile Anzilor, strabatand Peru, Bolivia, Chile, Argentina si Brazilia.

Proiectia va fi sustinuta de protagonistul expeditiilor, Stefan Roman, unul dintre cei mai activi membri ai Clubului de Cicloturism "Napoca" pe linie de turism pe doua roti si printre cei mai remarcabili cicloturisti din Romania, avand un palmares impresionant de ture de lung parcurs pe diverse continente, despre care puteti gasi detalii pe site-ul www.stefanroman.com

Geograful Stefan Roman a studiat si lucrat multi ani in America de Sud si Africa in domeniul dezvoltarii internationale si ne impartaseste nu doar splendori peisagistice si comori ale naturii, ci si valori umane, experiente culturale, cunoasterea si intelegerea unor lumi pe care le percepem ca exotice si indepartate, dar care ne pot deveni mult mai apropiate prin imaginile si vorbele cuiva care le-a trait ani in sir de foarte aproape, activ si ecologic, de pe bicicleta.

Va asteptam!

Radu Mititean
director executiv CCN










, , , , , |
Bookmark and Share
This entry was posted on 12/18/2012 03:18:00 a.m. and is filed under , , , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.