Author: CCN
•5/16/2014 01:56:00 a.m.


Asociatia turistica sportiva civica si ecologista
CLUBUL DE CICLOTURISM "NAPOCA" (CCN)
str. Septimiu Albini nr.133 ap.18
400457 Cluj-Napoca   web: www.ccn.ro
tel. 0744-576836  e-mail: office@ccn.ro
CIF:  5800675  RNPJFSP: 3561 / A / 1992
========================================

CCN va invita sa ii vizitati standul la:
TARGUL DE TURISM MONTAN SI DE AVENTURA "MOCANITA"
Cluj-Napoca, 15-16 mai 2014, str. Matei Corvin

Clubul de Cicloturism "Napoca" (CCN) participa cu stand propriu la Targul de turism montan si de aventura "Mocanita", a carui a sasea editie se desfasoara in perioada 15-16 mai 2014 in zona centrala a Clujului, pe str. Matei Corvin. Va asteptam sa ne vizitati, intre orele 11:00 si 19:00, si pe noi si standurile altor cluburi de munte, dar si ale unor institutii si firme de profil.

La standul nostru veti putea admira fotografii pe tema activitatilor de turism si sport montan ale CCN, in imagini A4 color, cu subiecte de mountain biking, trekking, alpinism si escalada, schi de tura si parapanta, cu peisaje remarcabile din Carpatii romanesti, dar si din masive din alte zone ale Europei si de pe alte continente, strabatute si fotografiate de membrii asociatiei noastre in cursul diverselor ture, tabere si expeditii montane.

De asemenea, veti putea rasfoi publicatii ale asociatiei noastre (manuale, studii, ghiduri, harti, brosuri), veti putea afla mai multe informatii despre activitatile trecute, in derulare si de viitor ale clubului si despre cum puteti deveni membru. Daca v-am convins, puteti chiar sa va inscrieti pe loc, ca membri aderenti.

Va fi si o ocazie de a completa sau depune formularul tip 230 de directare catre proiectele noastre a doi la suta din impozitul pe venit, si desigur veti avea ocazia sa discutati cu noi pe teme de interes comun - munte, turism, bicicleta, protectia mediului, tineret, civism.

Targul de turism montan si aventura "Mocanita" esta la a sasea editie si este realizat de Organizatia Studentilor pentru Turismul Romanesc (OST). CCN a participat si la editiile trecute si multumeste organizatorilor pentru oportunitatea oferita de interfatare cu publicul clujean.

Va asteptam!

Radu Mititean
director executiv CCN


, , , , |
Bookmark and Share
This entry was posted on 5/16/2014 01:56:00 a.m. and is filed under , , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.