Author: CCN
•5/12/2014 03:13:00 a.m.


Asociatia turistica sportiva civica si ecologista
CLUBUL DE CICLOTURISM "NAPOCA" (CCN)
str. Septimiu Albini nr.133 ap.18
400457 Cluj-Napoca   web: www.ccn.ro
tel. 0744-576836  e-mail: office@ccn.ro
CIF:  5800675  RNPJFSP: 3561 / A / 1992
========================================

Invitatie la proiectia foto
X-APUSENI MTB TOUR 2013
300 de kilometri pe bicicleta pe culmile Muntilor Apuseni in imagini

Clubul de Cicloturism "NAPOCA" (CCN) invita publicul clujean JOI 15 mai 2014, de la ora 20:00 la CASA TIFF (str. Universitatii nr.6, sala pernelor) la o PROIECTIE DE IMAGINI pe tema " X-APUSENI MTB TOUR 2013 - 300 de kilometri pe bicicleta pe culmile Muntilor Apuseni in imagini" sustinuta de Puiu Chiselita. Intrarea este gratuita.

Va fi o ilustrare fotografica a unei ture cicloturistice facute anul trecut de Rusalii in care participantii au pedalat in cinci zile 300 de kilometri pe culmile muntilor Vladeasa, Bihor, Metaliferi si Trascau, cu o diferenta totala de nivel in urcare de aproape 5000 de metri, pe drumuri abrupte forestiere si de caruta, admirand peisaje superbe si vizitand numeroase atractii turistice naturale si culturale.

Prezentatorul proiectiei foto si coordonator al actiunii, Puiu Chiselita, membru fondator al Clubul de Cicloturism "NAPOCA" (CCN) si excelent cunoscator al Apusenilor, va ilustra in imagini si expune verbal povestea acestei editii a deja traditionalei ture biciclistice anuale transapusenice, frumusetile si lucrurile interesante intalnite, dar si momentele in care conditiile meteo si starea unor drumuri degradate de exploatarile forestiere abuzive i-au pus la incercare pe participanti.

Printre obiectivele de pe parcurs, surprinse in imagini, se numara cabana Vladeasa, zona naturala protejata la Pietrele Albe, platoul Padis din inima Parcului Natural "Muntii Apuseni", statiunea Arieseni, varful Cucurbata Mare (1849 m, cel mai inalt din Muntii Apuseni), Muntele Gaina unde se desfasoara anual celebrul targ, lacul Mihoesti, Abrudul, Detunatele, pitorestile sate Bucium si Mogos, Cheile Rametului, Cheile Aiudului, Coltii Trascaului si frumosul sat Rimetea, defileul de la Buru si Cheile Turzii....

Va asteptam!

Radu Mititean
director executiv CCN

Puiu Chiselita
prezentatorul proiectiei si coordonator al turei






This entry was posted on 5/12/2014 03:13:00 a.m. and is filed under , , , , , , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.