Author: CCN
•10/08/2014 02:15:00 a.m.


Asociatia turistica sportiva civica si ecologista
CLUBUL DE CICLOTURISM "NAPOCA" (CCN)
str. Septimiu Albini nr.133 ap.18
400457 Cluj-Napoca   web: www.ccn.ro
tel. 0744-576836  e-mail: office@ccn.ro
CIF:  5800675  RNPJFSP: 3561 / A / 1992
========================================

X-APUSENI MTB TOUR 2014
Prezentare foto: 300 km pe bicicleta pe culmile Muntilor Apuseni

Clubul de Cicloturism "NAPOCA" (CCN) invita publicul clujean joi, 9 octombrie 2014, de la ora 20:00, la Biblioteca "Heltai" (str.Clinicilor nr.18) la o PROIECTIE DE IMAGINI pe tema "X-APUSENI MTB TOUR 2014 - 300 de kilometri pe bicicleta pe culmile Muntilor Apuseni in imagini" sustinuta de Puiu Chiselita. Intrarea este gratuita.

Va fi o ilustrare fotografica a unei ture cicloturistice facute in vara acestui an, de Rusalii, in care cei cinci protagonisti au pedalat in cinci zile peste 300 de kilometri pe culmile muntilor Vladeasa, Bihor, Metaliferi si Trascau, cu o diferenta totala de nivel in urcare de aproape 6000 de metri, pe drumuri abrupte forestiere si de caruta, admirand peisaje superbe si vizitand numeroase atractii turistice naturale si culturale.

Traseul a trecut prin Bologa, pe sub ruinele cetatii omonime, pe la cabana Vladeasa, pe la Pietrele Albe, prin Padis si inima Parcului Natural "Muntii Apuseni", prin statiunea Vartop / Arieseni, peste varful Cucurbata Mare (1849 m, cel mai inalt din Muntii Apuseni), Muntele Gaina, Dealul Crisului, prin catunul Luminesti si pasul Buces-Vulcan, Abrud, Bucium, pe sub Detunate, prin pitorescul Mogos, prin Gogel, pe deasupra Cheilor Rametului, pe Valea Inzelului, prin Cheile Aiudului, pe la poalele Coltilor Trascaului si frumoasa Rimetea, prin defileul de la Buru si prin apropierea Cheilor Turzii, finalizand cu culoarul Hasdatelor si Feleacul....

Prezentatorul proiectiei foto si coordonator al actiunii, Puiu Chiselita, membru fondator al Clubul de Cicloturism "NAPOCA" (CCN) si excelent cunoscator al Apusenilor, va ilustra in imagini si expune verbal povestea acestei editii a deja traditionalei ture biciclistice anuale transapusenice, frumusetile si lucrurile interesante intalnite, dar si momentele in care conditiile meteo si starea unor drumuri degradate de exploatarile forestiere abuzive i-au pus la incercare pe participanti.

Va asteptam!

Radu Mititean
director executiv CCN

Puiu Chiselita
prezentatorul proiectiei si coordonator al turei

, , , , , , , , |
Bookmark and Share
This entry was posted on 10/08/2014 02:15:00 a.m. and is filed under , , , , , , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.