Author: CCN
•7/10/2016 03:28:00 a.m.


Asociatia turistica sportiva civica si ecologista
CLUBUL DE CICLOTURISM "NAPOCA" (CCN)
str. Septimiu Albini nr.133 ap.18
400457 Cluj-Napoca web: www.ccn.ro
tel. 0744-576836 e-mail: office@ccn.ro
CIF: 5800675 RNPJFSP: 3561 / A / 1992
===============================

PARCURI NATIONALE DIN PIRINEI
Invitatie la proiectie foto CCN

Clubul de Cicloturism "NAPOCA" (CCN) invita publicul clujean JOI, 14 iulie 2016, de la ora 20:00, la Club 30 Plus (str.Avram Iancu nr.29, et.I, intrare din str.Kovacs Dezso) la o PROIECTIE DE IMAGINI pe teme de turism montan si mediu intitulata "Parcuri nationale din Pirinei". Intrarea este gratuita.

Va fi o ilustrare fotografica a unei lungi ture pedestre desfasurate timp de cinci saptamani in Pirineii spanioli, un taram fascinant pentru canioanele cu diferente de nivel de mai mult de 1000m, pentru masivele muntoase care depasesc frecvent 3000m si pentru nenumaratele lacuri glaciare.

Imaginile sunt surprinse pe parcursul celor aproape 500 km parcursi pe jos, transportand in rucsac echipamentul de campare si toate dotarile necesare, asa cum se face intr-un concediu cu minim impact de mediu si maxima apropiere de natura.

Itinerarul a inclus patru parcuri nationale: Posets-Maladeta, Aiguas Tortas, Coma Pedrosa si Ordesa y Monte Perdido, ultimul fiind declarat parc national inca din 1918, ceea ce face proiectia interesanta nu doar din punct de vedere turistic si geografic, ci si al protectiei mediului, domeniu in care Romania mai are multe de invatat de la tarile in care ariile naturale protejate au traditie mai indelungata de instituire si administrare adecvata.

Proiectia este sustinuta de protagonistul turei – Radu Barna, presedintele Clubului de Cicloturism "Napoca", ce a incantat si anii trecuti publicul cu prezentari foto pe teme pedestre montane sau biciclistice.

CCN este o asociatie turistica, sportiva, civica si ecologista care militeaza de peste doua decenii pentru un om sanatos intr-un mediu sanatos, rezultand o dezvoltare durabila a societatii. Detalii suplimentare in www.ccn.ro sectiunea "despre noi".

Eventul aferent este afisat pe facebook la adresa:

Va asteptam!

Cluj-Napoca, 11 iulie 2016

Radu Barna
presedinte CCN
autorul turei si proiectiei

Radu Mititean
director executiv CCN


, , , , , , |
Bookmark and Share
This entry was posted on 7/10/2016 03:28:00 a.m. and is filed under , , , , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.