Author: CCN
•12/07/2016 12:22:00 a.m.


Asociatia turistica sportiva civica si ecologista
CLUBUL DE CICLOTURISM "NAPOCA" (CCN)
str. Septimiu Albini nr.133 ap.18
400457 Cluj-Napoca web: www.ccn.ro
tel. 0744-576836 e-mail: office@ccn.ro
CIF: 5800675 RNPJFSP: 3561 / A / 1992
========================================

I N V I T A T I E
la proiectia foto
O SAPTAMANA DE VACANTA LA SUNCUIUS

Clubul de Cicloturism "NAPOCA" (CCN) invita publicul clujean JOI 8 decembrie 2016, de la ora 19:00 la la Club 30+ (http://www.30plus.ro/ str.Avram Iancu nr.29, et.II, intrare din str.Kovacs Dezso) la o PROIECTIE DE IMAGINI pe tema "O SAPTAMANA DE VACANTA LA SUNCUIUS" sustinuta de Teodor Botez. Intrarea este gratuita.

Va fi o ilustrare fotografica a unei tabere de cicloturism, turism pedestru montan, alpinism si alte sporturi montane nemotorizate in Muntii Padurea Craiului, in cadrul unei tabere organizate de partenerii de la Clubul Speo-Alpin "SALT", in luna iulie-august 2016, cu baza in pitorescul sat Suncuius, aproape de Cheile Misidului, Pestera Ungurului, defileul de la Vadu Crisului cu cascada si pestera omonima, Pestera Vantului, pesterile Moanei si Lesiana si alte perle turistice si stiintifice ale acestei minunate zone carstice.

Zona este arie naturala protejata, apartinand de Situl Natura 2000 ROSCI0062 Defileul Crisului Repede – Padurea Craiului , si inglobeaza multe valori naturale si elemente ocrotite de lege, asupra carora proiectia foto doreste sa atraga atentia nu doar ca obiective turistice ci si ca elemente sensibile ce au nevoie de respect si protectie din partea omului.

Teodor Botez este membru fondator si vicepresedinte al Clubului de Cicloturism "Napoca" si posesor al unei vaste experiente in domeniul cicloturismului si sporturilor montane, care a mostenit-o si de la tatal sau, Victor Botez, si a folosit-o pentru a insufla fiului sau, Andrei, toti trei fiind autori de imagini prezentate in proiectie. In deschidere, Andrei si Mihaela Botez ne vor incanta cu acorduri de chitara si voce in amintirea acestei tabere.

Evenimentul aferent proiectiei poate fi accesat pe facebook la
iar prezentul comunicat este online pe www.ccn.ro

Va asteptam!

Teodor Botez
vicepresedinte CCN si prezentatorul proiectiei

Radu Mititean
director executiv CCN


This entry was posted on 12/07/2016 12:22:00 a.m. and is filed under , , , , , , , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.