Author: CCN
•5/24/2017 10:01:00 a.m.
Asociatia turistica sportiva civica si ecologista
CLUBUL DE CICLOTURISM "NAPOCA" (CCN)
str. Septimiu Albini nr.133 ap.18
400457 Cluj-Napoca web: www.ccn.ro
tel. 0744-576836 e-mail: office@ccn.ro
CIF: 5800675 RNPJFSP: 3561 / A / 1992
=================================

CULORILE GRECIEI - DE PE BICICLETA
Invitatie la proiectie foto

Clubul de Cicloturism "NAPOCA" (CCN) invita publicul clujean joi, 25 mai 2017, de la ora 20:00, la Club 30+ (http://www.30plus.ro/ str.Avram Iancu nr.29, et.II, intrare din str.Kovacs Dezso) la o prezentare foto pe tema Culorile Greciei – de pe bicicleta. Intrarea este gratuita.

Va fi o ilustrare fotografica a patru sejururi pe meleaguri elene, insumand peste doua mii de kilometri de drumuri litorale, pastorale si montane strabatute pe bicicleta in trei luni. Selectia de poze, axata pe ideea varietatii de culori, surprinde imagini din insulele Ionice, Dodecanez, Creta, insulele marii Egee si Peloponez.

Prezentarea va fi sustinuta de colegul nostru Radu Barna, cel mai activ membru al Clubului de Cicloturism "Napoca" in materie de expeditii cicloturistice in spatiul mediteraneean, care a incantat si in trecut publicul cu prezentari foto pe teme turistice - pedestre montane, biciclistice sau culturale.

El a surprins in imagini foto o serie de valori deosebite naturale si culturale ale Greciei, care, in afara zonelor bine consacrate pentru turismul de masa, se dovedeste un adevarat paradis pentru turismul activ nemotorizat in general si pentru cicloturism in special.

Va fi si o ocazie de a afla si dezbate mici secrete, reguli nescrise si problemele care se pot ivi in asemenea ture lungi in general si in acele regiuni ale Greciei in special.

CCN este o asociatie turistica, sportiva, civica si ecologista care militeaza de peste doua decenii pentru un om sanatos intr-un mediu sanatos, rezultand o dezvoltare durabila a societatii.

Prezenta invitatie si afisul evenimentului sunt publicate online pe www.ccn.ro iar eventul aferent pe Facebook este https://www.facebook.com/events/388846668116547

Va asteptam!

Radu Barna
prezentatorul proiectiei si protagonist al turelor

Radu Mititean
director executiv CCN




, , , , , , , |
Bookmark and Share
This entry was posted on 5/24/2017 10:01:00 a.m. and is filed under , , , , , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.