Author: CCN
•10/24/2017 02:41:00 a.m.


Asociatia turistica sportiva civica si ecologista
CLUBUL DE CICLOTURISM "NAPOCA" (CCN)
str. Septimiu Albini nr.133 ap.18
400457 Cluj-Napoca    web: www.ccn.ro
tel. 0744-576836   e-mail: office@ccn.ro
CIF: 5800675  RNPJFSP: 3561 / A / 1992
=================================

Invitatie la proiectia foto
DOUA LUNI PE BICICLETA PRIN PERU SI BOLIVIA

Clubul de Cicloturism "NAPOCA" (CCN) invita publicul clujean joi, 26 octombrie 2017, de la ora 19:00, la Club 30+ (http://www.30plus.ro/ str.Avram Iancu nr.29, et.II, intrare din str.Kovacs Dezso) la o PROIECTIE DE IMAGINI pe teme de cicloturism intitulata " DOUA LUNI PE BICICLETA PRIN PERU SI BOLIVIA". Intrarea este gratuita.

Va fi o ilustrare fotografica a unei ture cicloturistice desfasurata timp de opt saptamani, in vara anului 2017 in Peru si Bolivia, tari fascinante nu doar pentru mostenirea lor culturala si istorica fascinanta, ci si pentru peisajele andine impresionante.

Proiectia este sustinuta de protagonistul turei - Robert Török, un pasionat membru al Clubului de Cicloturism "Napoca", ce a incantat si anii trecuti publicul cu prezentari foto pe tema unor ture biciclistice pe meleaguri indepartate.

Imaginile sunt surprinse pe parcursul celor peste 3000 km strabatuti solitar cu aceasta ocazie, dintre care cea mai mare parte pe bicicleta, transportand si echipamentul de campare si toate dotarile necesare.

Tura a pornit in 23.05.2017 în Peru, la Lima, traseul urmat trecand prin Canete - Huancayo - Huancavelica - Ayacucho - Abancay - Cusco - Puno, pana la granita boliviana, de aici trecand pe la lacul Titicaca - La Paz - Salar de Coipasa - Salar de Uyuni - Uyuni - Potosi - Sucre - Santa Cruz de la Sierra, finalizand tura la 25.07.2017.

Printre cele mai deosenbite obiective turistice vizitate s-au numarat celebrele orase Machu Picchu (complex arheologic incas aflat la mare altitudine in munti) si Cuzco (unde s-au nimerit chiar zilele oraşului), precum si Valle de la Luna (formaţiune geologica in apropiere de La Paz), Salar de Coipasa (salină în aer liber) si Salar de Uyuni (cel mai mare camp de sare din lume).

Si aceasta actiune se inscrie in programul "VELOMOND" desfasurat de Clubul de Cicloturism „Napoca" (CCN) de peste un deceniu si jumatate vizand strabaterea pe bicicleta a unor trasee de lung parcurs pe diverse continente, documentarea si promovarea acestora si a cicloturismului ca model si alternativa ecologica de turism international.

CCN este o asociatie turistica, sportiva, civica si ecologista care militeaza de peste doua decenii de ani pentru un om sanatos intr-un mediu sanatos, rezultand o dezvoltare durabila a societatii.

Eventul pe facebook este publicat la adresa
iar prezentul comunicat se gaseste si pe www.ccn.ro

Va asteptam!

ROBERT TOROK
prezentatorul proiectiei

RADU MITITEAN
director executiv



This entry was posted on 10/24/2017 02:41:00 a.m. and is filed under , , , , , , , , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.