Author: CCN
•5/09/2010 02:44:00 a.m.
Asociatia turistica sportiva civica si ecologista
CLUBUL DE CICLOTURISM "NAPOCA" (CCN)
str. Septimiu Albini nr.133 ap.18
400457 Cluj-Napoca web: www.ccn.ro
tel. 0744-576836 e-mail: office@ccn.ro
CIF: 5800675 RNPJFSP: 119 / A / 1992
====================================

I N V I T A T I E
la prezentarea cu imagini
"CICLOTURISM MONTAN IN CARPATII ROMANESTI"

Clubul de Cicloturism "NAPOCA" (CCN) in colaborare cu Organizatia Studentilor pentru Turismul Romanesc (OST) invita publicul clujean luni 10 mai 2010, de la ora 20:00, la Casa de Cultura a Studentilor (CCS), sala 23, la o prezentare cu imagini pe tema " CICLOTURISM MONTAN IN CARPATII ROMANESTI ". Intrarea este libera.

Va fi o prezentare Power-Point pe tema mountain biking-ului turistic, urmata de o proiectie de fotografii despre cicloturismul in muntii Romaniei, pe baza unei selectii de imagini realizate in cursul sutelor de excursii pe bicicleta facute de Clubul de Cicloturism "Napoca" in toate zonele montane ale tarii noastre, care are un potential deosebit in acest domeniu.

Vor fi trecute in revista tipurile de turism mountain bike si caracteristicile lor, avantajele, problemele si oportunitatile acestei forme de turism activ nemotorizat aflata in puternica dezvoltare, si vor fi prezentate si principalele zone ale Romaniei care se preteaza foarte bine la turism montan pe doua roti, cum sunt Apusenii, mutii Bucovinei, Carpatii de Curbura, muntii Banatului si muntii dintre Jiu si Olt si zona centrala a Carpatilor Orientali...

Prezentarea este sustinuta de Radu Mititean si va fi precedata de o proiectie foto pe tema cicloturismului in nordul Dobrogei, prezentata de un alt membru al Clubului de Cicloturism "Napoca", Victor Constantin Perdevara, de la ora 19:30, in aceeasi sala, ilustrand o parte dintr-o lunga expeditie cicloturistica facuta anul trecut de-a lungul Dunarii.

Ambele proiectii sunt parte din manifestarea "Zi-le de turism" editia 2010, organizata la Cluj-Napoca in perioada 10-16 mai si despre care puteti gasi detalii la: http://ziledeturism.wordpress.com si sunt de asemenea parte a campaniei "Velorutia Romana" derulata la Cluj in 2010 de CCN, ca partener local al Asociatiei "Bate Saua" Bucuresti, sub egida "Federatiei Biciclistilor din Romania (FBR) si cu sprijinul GEF-SGP. Detalii pe http://ccncluj.blogspot.com/2010/04/velorutia-romana-2010-la-cluj.html

Va asteptam!

Radu Mititean
director executiv CCN
, , , , , , , , |
Bookmark and Share
This entry was posted on 5/09/2010 02:44:00 a.m. and is filed under , , , , , , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.