Author: CCN
•5/09/2010 02:47:00 a.m.
Asociatia turistica sportiva civica si ecologista
CLUBUL DE CICLOTURISM "NAPOCA" (CCN)
str. Septimiu Albini nr.133 ap.18
400457 Cluj-Napoca web: www.ccn.ro
tel. 0744-576836 e-mail: office@ccn.ro
CIF: 5800675 RNPJFSP: 119 / A / 1992
====================================

CCN va invita sa ii vizitati standul la:
TARGUL DE TURISM MONTAN SI AVENTURA "MOCANITA"
Casa de Cultura a Studentilor Cluj-Napoca, 10-11 mai 2010

Clubul de Cicloturism "Napoca" (CCN) participa cu stand propriu la Targul de turism montan si aventura "Mocanita", care se va desfasura in perioada 10-11 mai 2010 la Casa de Cultura a Studentilor (CCS) Cluj-Napoca. Va asteptam sa ne vizitati, intre orele 10:00 si 18:30, in holul central de la parterul CCS, unde vor fi si standuri alte altor cluburi de munte, dar si ale unor institutii si firme de profil. Intrarea este libera.

La standul nostru veti putea admira o expozitie foto pe tema activitatilor de turism si sport montan ale CCN, in frumoase imagini A4 color, cu subiecte de mountain biking, trekking, alpinism si escalada, schi de tura si parapanta, cu multe peisaje remarcabile din Carpatii romanesti, dar si din masive din alte zone ale Europei si de pe alte continente, strabatute si fotografiate de membrii asociatiei noastre in cursul diverselor ture, tabere si expeditii montane.

De asemenea, veti putea rasfoi publicatii ale asociatiei noastre (manuale, studii, ghiduri, harti, brosuri), veti putea afla mai multe informatii despre activitatile trecute si proiectele in derulare si de viitor ale clubului si despre cum puteti deveni membru. Daca v-am convins, puteti chiar sa va inscrieti pe loc, ca membri aderenti.

Va fi si o ocazie de a semna scrisoarea deschisa catre Primaria clujeana, lansata de noi in 22 aprilie, pe tema facilitatilor pentru biciclisti, sau de a aduce tabele de semnaturi de sustinere gata completate daca aveti asa ceva. Veti putea si completa sau depune formularul tip 230 de directare catre proiectele noastre a doi la suta din impozitul pe venitul global, si desigur veti avea ocazia sa discutati cu noi pe teme de interes comun - munte, turism, bicicleta, protectia mediului, tineret, civism.

Amintim ca, pe langa participarea cu stand la acest targ, CCN va sustine in serile zilelor saptamanii 10-16 mai mai si mai multe prezentari si proiectii foto, unele pe teme de cicloturism ( primele fiind luni seara intre 19:30 si 21:00, CCS sala 23), altele de prezentare generala a CCN, de prezentare a proiectului noii retele de trasee turistice montane marcate din judetul Cluj (RTTMMCj) si altele si va participa la diverse dezbateri.

Targul de turism montan si aventura "Mocanita" este parte a manifestarilor "Zi-le de turism", care se intind pe intreaga saptamana 10-16 mai 2010. Aceasta a doua editie a targului "Mocanita" este realizata de Organizatia Studentilor pentru Turismul Romanesc (OST), in colaborare cu Consortiul Organizatiilor Studentesti Cluj (COSC), in cadrul mai larg al Lunii Studentului Clujean. Detalii pe http://ziledeturism.wordpress.com

Aceste actiuni CCN au legatura si cu campania "Velorutia Romana" derulata la Cluj in 2010 de CCN, ca partener local al Asociatiei "Bate Saua" Bucuresti, sub egida "Federatiei Biciclistilor din Romania (FBR) si cu sprijinul GEF-SGP. Detalii pe http://ccncluj.blogspot.com/2010/04/velorutia-romana-2010-la-cluj.html , iar informatii generale despre Clubul de Ciclourism "Napoca" la http://ccncluj.blogspot.com/2009/04/despre-noi.html

Va asteptam!

Radu Mititean
director executiv CCN
This entry was posted on 5/09/2010 02:47:00 a.m. and is filed under , , , , , , , , , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.