Author: CCN
•5/04/2010 12:20:00 p.m.
Asociatia turistica sportiva civica si ecologista
CLUBUL DE CICLOTURISM "NAPOCA" (CCN)
str. Septimiu Albini nr.133 ap.18
400457 Cluj-Napoca web: www.ccn.ro
tel. 0744-576836 e-mail: office@ccn.ro
CIF: 5800675 RNPJFSP: 119 / A / 1992
====================================

I N V I T A T I E
la proiectia foto
"SARDINIA VAZUTA DE PE BICICLETA"

Clubul de Cicloturism "NAPOCA" (CCN) invita publicul clujean JOI 6 mai 2010, de la ora 20:30, la biblioteca "Heltai" (str. Clinicilor nr.18, "sala mica") la o PROIECTIE DE IMAGINI pe tema "SARDINIA VAZUTA DE PE BICICLETA ". Intrarea este libera.

Va fi o ilustrare fotografica a doua ture cicloturistice in frumoasa insula mediteraneana Sardinia, un taram plin de istorie, de frumuseti naturale si valori culturale, unde se imbina plajele nesfarsite, falezele stancoase, padurile, rezervatiile naturale, raurile limpezi, oraselele cochete si statiunile turistice. Desi apartine de Italia,Sardinia are o individualitate bine definita nu doar geografic si istoric ci si cultural, iar intalnirea marii cu muntii si a vestigiilor grecesti, romane si maure cu facilitatile moderne o fac o atractiva destinatie pentru turismul pe bicicleta.

Prezentarea este sustinuta de Radu Barna, care a pedalat in patru saptamani peste 2000 de km in jurul insulei, de-a lungul tarmului, dar si cu incursiuni in interior, si a surprins fotografic multe peisaje si obiective ce merita cunoscute si de publicul clujean. El este un activ membru al Clubului de Cicloturism "Napoca" cu o preocupare speciala pentru insulele mediteraneene. Printre altele, a prezentat la inceputul acestui an in imagini si o tura similara in Corsica, iar la vara va fi coordonatorul unei noi ture in insula respectiva.

Proiectia va fi precedata de la ora 20:00 de o prezentare cu imagini pe tema expozitiei VeloCity de la Bruxelles, iar la final va fi si o ocazie pentru cei doritori de a se inscrie in Clubul de Cicloturism "Napoca" (CCN).

Aceste proiectii sunt parte a campaniei "Velorutia Romana" derulata la Cluj in 2010 de CCN, ca partener local al Asociatiei "Bate Saua" Bucuresti, sub egida "Federatiei Biciclistilor din Romania (FBR) si cu sprijinul GEF-SGP.

Va asteptam!

Radu Mititean
director executiv CCN
, , , , , , , |
Bookmark and Share
This entry was posted on 5/04/2010 12:20:00 p.m. and is filed under , , , , , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.