Author: CCN
•5/05/2010 02:37:00 a.m.
Asociatia turistica sportiva civica si ecologista
CLUBUL DE CICLOTURISM "NAPOCA" (CCN)
str. Septimiu Albini nr.133 ap.18
400457 Cluj-Napoca web: www.ccn.ro
tel. 0744-576836 e-mail: office@ccn.ro
CIF: 5800675 RNPJFSP: 119 / A / 1992
====================================

I N V I T A T I E
la prezentarea cu imagini
"EXPO VELO CITY BRUXELLES"

Clubul de Cicloturism "NAPOCA" (CCN) invita publicul clujean JOI 6 mai 2010, de la ora 20:00, la biblioteca "Heltai" (str. Clinicilor nr.18, "sala mica") la o prezentare cu imagini pe tema "EXPO VELO CITY BRUXELLES". Intrarea este libera.

Va fi o relatare verbala bogat ilustrata fotografic a expozitiei internationale dedicate promovarii bicicletei ca mijloc de transport cu rol utilitar si recreativ, parte integranta a conferintei mondiale "Velo City 2009" desfasurata anul trecut la Bruxelles si care a fost cea mai mare manifestare biciclistica de acest tip a ultimului deceniu, cu peste 1000 de participanti de pe tot mapamondul, incluzand militanti pro-bicicleta, cercetatori si cadre universitare, specialisti din industria si comertul de profil, jurnalisti, politicieni si inalti functionari publici, printre care si doi vicepresedinti ai Comsiei Europene, ministri si europarlamentari.

Prezentarea este sustinuta de Radu Mititean, care a reprezentat la acea conferinta si expozitie Clubul de Cicloturism "Napoca" (CCN) si Federatia Biciclistilor din Romania (FBR, a carei presedintie o asigura CCN). Veti avea ocazia sa vedeti diverse inovatii tehnice in domeniul transportului si stocarii bicicletelor (velolifturi, rastele etajate, minigaraje...), standuri ale diverselor tari, institutii si organizatii care promoveaza bicicleta, dar si o selectie de postere de promovare a bicicletei si multe prezentari poster a unor cercetari stiintifice in domeniul promovarii bicicletei, ce pot servi drept surse de informare, inspiratie si argumente si pentru autoritatile si organizatiile din Romania.

Prezentarea va fi urmata de la ora 20:30 de o proiectie foto pe tema "Sardinia vazuta de pe bicicleta" sustinuta de Radu Barna, iar la final va fi si o ocazie pentru cei doritori de a se inscrie in Clubul de Cicloturism "Napoca" (CCN).

Aceste prezentari cu imagini sunt parte a campaniei "Velorutia Romana" derulata la Cluj in 2010 de CCN, ca partener local al Asociatiei "Bate Saua" Bucuresti, sub egida Federatiei Biciclistilor din Romania (FBR) si cu sprijinul GEF-SGP.

Va asteptam!

Radu Mititean
director executiv CCN
, , , , , |
Bookmark and Share
This entry was posted on 5/05/2010 02:37:00 a.m. and is filed under , , , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.