Author: CCN
•10/29/2009 01:03:00 p.m.
Asociatia turistica sportiva civica si ecologista
CLUBUL DE CICLOTURISM "NAPOCA" (CCN)
str. Septimiu Albini nr.133 ap.18
400457 Cluj-Napoca web: www.ccn.ro
tel. 0744-576836 e-mail: office@ccn.ro
CIF: 5800675 RNPJFSP: 119 / A / 1992
====================================

I N V I T A T I E
la proiectia foto
"PE BICICLETA PRIN MUNTII BANATULUI "

Clubul de Cicloturism "NAPOCA" invita publicul clujean JOI 29 octombrie 2009, de la ora 20:30, la biblioteca "Heltai" (str. Clinicilor nr.18) la o PROIECTIE DE IMAGINI pe tema "PE BICICLETA PRIN MUNTII BANATULUI ". Intrarea este libera.

Va fi o ilustrare fotografica a unei ture de mountain biking prin Muntii Semenicului, Aninei, Locvei si Almajului si pe Clisura Dunarii, ce a insumat peste 600 km de drumuri forestiere, pastorale si de caruta pe vaile si culmile Muntilor Banatului, cu urcus total de peste 10000 m diferenta de nivel, organizata in august 2009 de Clubul de Cicloturism NAPOCA (CCN) in cadrul programului "Bike Romania" de explorare, testare si documentare cicloturistica a Carpatilor romanesti, derulat cu incepere din anul 1999 in colaborare cu alte cluburi din tara si din strainatate, sub egida Federatiei Biciclistilor din Romania (FBR).

Tura a inclus vizitarea a numeroase obiective turistice naturale, cum sunt Parcurile Nationale "Semenic-Cheile Carasului" si "Cheile Nerei-Beusnita", Parcul Natural "Portile de Fier", rezervatii naturale si monumente ale naturii, lacuri, cascade si pesteri, dar si obiective culturale, istorice si etnografice, cum sunt manastirile Nera, Mraconia si Gornea, ruine de cetati de la Dunare (Tricule, Drencova), rezervatia mulinologica din Cheile Rudariei, precum si localitati izolate de munte cu ridicata diversitate etnoculturala. De asemenea, proiectia va reflecta si problemele din domeniul protectiei mediului si dezvoltarii durabile cu care se confrunta zonele strabatute.

* * *

La finalul proiectiei, cei interesati au oportunitatea de a se inscrie ca membri aderenti in Clubul de Ciclotruism "Napoca" - o asociatie turistica, sportiva, civica si ecologista clujeana care militeaza de peste 17 ani pentru un om sanatos intr-un mediu sanatos, rezultand o dezvoltare durabila a societatii.

Va asteptam!

Radu Mititean
director executiv CCN
, , , , , , , |
Bookmark and Share
This entry was posted on 10/29/2009 01:03:00 p.m. and is filed under , , , , , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.