Author: CCN
•2/16/2011 04:47:00 a.m.
Asociatia turistica sportiva civica si ecologista
CLUBUL DE CICLOTURISM "NAPOCA" (CCN)
str. Septimiu Albini nr.133 ap.18
400457 Cluj-Napoca web: www.ccn.ro
tel. 0744-576836 e-mail: office@ccn.ro
CIF: 5800675 RNPJFSP: 3561 / A / 1992
=================================

I N V I T A T I E
la prezentarea foto pe tema
PE SCHIURI PE PLATOUL MUNTILOR BUCEGI

Clubul de Cicloturism "NAPOCA" (CCN) invita publicul clujean JOI, 17 februarie 2011, de la ora 20:00, la Biblioteca "Heltai" ( str. Clinicilor nr. 18, sala 2 ), la o PROIECTIE DE IMAGINI pe tema PE SCHIURI PE PLATOUL MUNTILOR BUCEGI. Intrarea este libera.

Este o prezentare in imagini foto digitale a unei ture care a avut loc in Parcul Natural Bucegi, in zona inalta a acestuia. Turele s-au desfasurat pe o zapada buna si o vreme superba, ce a permis parcurgerea pe schiuri a platourilor si a unor versanti din acesti minunati munti, ajungand la Babele, Omu, Costila, Piatra Arsa, Furnica etc.

Asemenea actiuni sunt organizate de Clubul de Cicloturism NAPOCA (CCN) in fiecare iarna, in cadrul programului de promovare a schiului de tura si alpinismului hivernal, ce se inscrie in subdomeniul de activitate "promovarea sporturilor montane si turismului activ nemotorizat", ce, alaturi de subdomeniile "protectia mediului" si "tineret si dezvoltarea societatii civile", completeaza domeniul principal de activitate al CCN, care a fost si ramane cicloturismul si promovarea bicicletei.

* * *
Dupa proiectie este si ocazia rezolvarii unor chestiuni organizatorice si administrative, incluzand inscrieri de noi membri in club si informari si discutii pe tema unor actiuni CCN in domeniul promovarii cicloturismului si biciclismului urban.

Va asteptam!

DIRECTOR EXECUTIV
Radu Mititean
, , , , , , , |
Bookmark and Share
This entry was posted on 2/16/2011 04:47:00 a.m. and is filed under , , , , , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.