Author: CCN
•4/28/2011 03:25:00 a.m.
Asociatia turistica sportiva civica si ecologista
CLUBUL DE CICLOTURISM "NAPOCA" (CCN)
str. Septimiu Albini nr.133 ap.18
400457 Cluj-Napoca web: www.ccn.ro
tel. 0744-576836 e-mail: office@ccn.ro
CIF: 5800675 RNPJFSP: 3561 / A / 1992
========================================

I N V I T A T I E
la prezentarea foto
PISTELE PENTRU BICICLETE - ASA CUM AR TREBUI SA FIE

Clubul de Cicloturism "NAPOCA" (CCN) invita publicul clujean joi, 28 aprilie 2011, de la ora 20:00, la biblioteca "Heltai" (Cluj-Napoca, str. Clinicilor nr. 18, sala 2 - demisol) la o proiectie foto pe tema " PISTELE PENTRU BICICLETE - ASA CUM AR TREBUI SA FIE ", urmata de o scurta dezbatere de profil. Intrarea este libera.

Va fi o prezentare a unei selectii de imagini cu piste si alte cai de comunicatie pentru biciclete din diverse tari, constituind modele de cum ar trebui si ar putea fi si in orasele Romaniei. Rolul proiectiei este de a face cunoscute si pe aceasta cale exemple pozitive demne de urmat, astfel incat publicul sa le cunoasca si sa le pretinda de la autoritatile locale care, dupa multi ani in care nu au realizat niciun fel de infrastructuri specifice pentru biciclete, in ultimii ani au inceput sa realizeze unele piste si alte facilitati, dar cu mari deficiente calitative, ce le scad mult utilitatea si risca sa compromita ideea.

Imaginile sunt realizate de membri si simpatizanti CCN in diverse tari dezvoltate, sau sunt primite de la organizatii colaboratoare. Proiectia va fi si o ocazie de a dezbate intentiile Primariei clujene cu privire la viitorul amenajarilor pentru biciclisti, in lumina diverselor realizari si practici de pana acum, a proiectelor aprobate sau in diverse stadii de elaborare si a propunerilor CCN.

RADU MITITEAN
director executiv
, , , , , |
Bookmark and Share
This entry was posted on 4/28/2011 03:25:00 a.m. and is filed under , , , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.