Author: CCN
•2/12/2014 01:36:00 a.m.


Asociatia turistica sportiva civica si ecologista
CLUBUL DE CICLOTURISM "NAPOCA" (CCN)
str. Septimiu Albini nr.133 ap.18
400457 Cluj-Napoca    web: www.ccn.ro
tel. 0744-576836   e-mail: office@ccn.ro
CIF: 5800675  RNPJFSP: 3561 / A / 1992
=================================

INVITATIE

Editia lunara februarie 2014 a
MARSULUI BICICLISTILOR CLUJENI

Sambata, 15 februarie 2014, se va desfasura la Cluj-Napoca o noua editie a Marsului Biciclistilor Clujeni (a 77-a din seria lunara inceputa in septembrie 2007 in continuarea celei anuale incepute de CCN in 1998).

Sunt bineveniti biciclistii clujeni. Intalnirea participantilor va fi in PIATA UNIRII, incepand cu ora 13:45. Startul efectiv al marsului va fi la ora 14:00, urmand sa dureze circa doua ore.

Traseul vizeaza de aceasta data zona centrala si cartierele Marasti, Gheorgheni, Grigorescu, cu plecare si final in p-ta Unirii. Concret, traseu este: Piata Unirii - str.Regele Ferdinand - str.Gen.Dragalina- str.O.Goga - p-ta 14 Iulie - str.G.Garibaldi - str.Uzinei Electrice - al.Stadion - str.G.Cosbuc - Calea Motilor - str. Petru Maior - p-ta L.Blaga - str.Napoca - bd.Eroilor - Calea Dorobantilor - str.Teodor Mihali - str. Al.Vaida Voevod - str.Unirii - bd.N.Titulescu - p-ta T.Cipariu - p-ta Baba Novac - str.A.Iancu - str.Universitatii - p-ta Unirii

Este o ocazie de a arata ca circulatia cu bicicleta nu este legata de un anumit sezon, dar si o ocazie de a reaminti autoritatilor locale, publicului si presei de nevoia promovarii utilizarii bicicletei ca o componenta esentiala a mobilitatii urbane durabile si alternativa viabila la transportul automobilistic, alaturi de transportul in comun si deplasarea pietonala.

Totodata este si un prilej de contact, cunoastere si pedalare impreuna a biciclistilor clujeni, o ocazie de impartasire de opinii, de gasit colegi de excursii sau surse de echipament specific, de schimb de experienta pe tema magazinelor si service-urilor de biciclete si alte teme de interes.

Detalii despre actiunea de sambata si despre editiile precedente ale marsului biciclistilor clujeni pot fi gasite si pe pe www.ccn.ro  precum si pe site-ul aferent listei publice de discutii clujbike@yahoogroups.com

RADU MITITEAN
director executiv CCN


, , , |
Bookmark and Share
This entry was posted on 2/12/2014 01:36:00 a.m. and is filed under , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.