Author: CCN
•12/13/2022 11:04:00 p.m.

Asociatia turistica sportiva civica si ecologista

CLUBUL DE CICLOTURISM "NAPOCA" (CCN)

www.ccn.ro tel. 0744-576836 e-mail: office@ccn.ro

====================================


MARSUL BICICLISTILOR CLUJENI EDITIA 153


Clubul de Cicloturism Napoca (CCN) organizeaza sambata 17 decembrie 2022 a 153-a editie lunara a Marsului Biciclistilor Clujeni, cu plecare la ora 10:00 din Piata Unirii.


Sunt bineveniti orice locuitori ai zonei metropolitane clujene care au bicicleta in buna stare tehnica. Este o noua ocazie de intalnire, cunoastere si pedalare in comun a biciclistilor clujeni, dar mai ales o ocazie de a reaminti autoritatilor locale, publicului si presei de nevoia promovarii utilizarii bicicletei ca mijloc cotidian de transport in oras, componenta esentiala a mobilitatii urbane durabile si alternativa viabila la transportul automobilistic, alaturi de transportul in comun si deplasarea pietonala.


Participantii isi exprima din nou ingrijorarea fata de lipsa sau inadecvarea dezbaterilor publice a planurilor de noi infrastructuri de biciclete si fata de calitatea redusa a majoritatii pistelor de biciclete mai vechi si mai noi, existand uneori deficiente calitative grave la noile piste si mentinandu-se nerezolvate probleme la pistele vechi, de la latimea insuficenta la lipsa de continuitate, de la marcaje si indicatoare rutiere lipsa, la cele neclare sau gresit amplasate, ce pun in pericol biciclistii si alti participanti la traficul rutier.


Durata estimata a parcurgerii este de circa o ora iar traseul este un circuit cu orientarea generala pe axa vest-est, prin zona centrala, pericentrala si cart.Marasti. Traseul detaliat este: Bd Eroilor (zona monumentului Memorandistilor , la capatul spre p-ta Unirii - p-ta A. Iancu - str. Dorobanților - al. Bibliotecii - bd.21 Decembrie 1989 - p-ta A. Iancu - str. Cuza Voda - p-ta M.Viteazu - str. G.Baritiu - parcul central S. Barnutiu - str.G.Cosbuc - str.Motilor - str.P.Maior - p-ta L.Blaga - str. Republicii - str. A. Iancu - p-ta T.Cipariu - str. Milton Lehrer - p-ta St. cel Mare - str.Baba Novac - str. I.C. Bratianu - str. Universitatii - p-ta Unirii - bd.Eroilor zona monumentului Memorandistilor.


Detalii si pe www.ccn.ro si pe pagina de Facebook a evenimentului, la:

https://www.facebook.com/events/920794658903165


Cluj-Napoca, 13 decembrie 2022


Radu Mititean

director executiv CCN
, |
Bookmark and Share
This entry was posted on 12/13/2022 11:04:00 p.m. and is filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.