Author: CCN
•6/03/2010 12:43:00 a.m.
Asociatia turistica sportiva civica si ecologista
CLUBUL DE CICLOTURISM "NAPOCA" (CCN)
str. Septimiu Albini nr.133 ap.18
400457 Cluj-Napoca web: www.ccn.ro
tel. 0744-576836 e-mail: office@ccn.ro
CIF: 5800675 RNPJFSP: 119 / A / 1992
====================================

CCN IMPLINESTE 18 ANI

In 3 iunie 2010, Clubul de Cicloturism "NAPOCA" (CCN) serbeaza 18 ani de la infiintare. Cu aceasta ocazie, membrii clubului se intalnesc in cadrul unui mini-banchet, nu doar pentru a savura un pahar de sampanie, ci si pentru a asista la decernarea unor diplome de recunoastere a meritelor unora dintre membrii cei mai activi in trecut sau in prezent, a citi sau asculta mesaje de la colegi aflati acum departe de Cluj si de a privi cu nostalgie sau amuzament proiectiile de imagini foto "istorice", din activitatea clubului in primul sau deceniu de existenta...

Cu aceasta ocazie, CCN multumeste public tuturor membrilor, simpatizantilor si sustinatorilor sai de-a lungul anilor, organizatiilor partenere si membrilor acestora, finantatorilor si sponsorilor, putinelor autoritati publice care au manifestat institutional deschidere si ceva mai numerosilor demnitari si functionari publici care, desi in postura oficiala s-au opus ideilor, propunerilor si actiunilor noastre, in particular ne-au dat dreptate si ne-au incurajat.

In acesti 18 ani de existenta, CCN a derulat mii de actiuni, grupate in peste 200 de proiecte si programe, atat pe linie de loisir, in interesul mutual al membrilor, cat si - sau mai ales - pe linie militanta, in interes public, atat in domeniul promovarii utilizarii bicicletei ca mijloc de transport cu rol utilitar si recreativ, cat si in domeniul sportului montan si turismului activ nemotorizat, al protectiei mediului natural si promovarii dezvoltarii durabile, al promovarii tineretului si dezvoltarii societatii civile.

Am avut multe actiuni locale, in Cluj-Napoca si imprejurimi, dar si multe la nivel regional si national, precum si international, ajungand cu activitatile noastre turistice si sportive pe toate continentele, adesea in premiera clujeana. Am avut si sprijin din partea unor structuri publice si private romanesti si straine, dar peste 95% din activitati au fost derulate exclusiv "pe buzunarul propriu", fiecare membru suportandu-si cheltuielile proprii si contribuind la cele comune.

Am rezistat tuturor tentatiilor si nu ne-am abatut de la scopul, misiunea si principiile asumate, am respectat cu rigoare toate normele legale chiar in vremuri cand putini o fac, nu am alunecat in partizanat politic desi oferte "atragatoare" nu au lipsit si nu am acceptat colaborari sau sponsorizari ce ridicau probleme de etica sau legalitate si nici nu ne-am "descurcat" economic ca multi altii. Am platit aceasta atitudine pe plan material, ramanand o organizatie mica si cu resurse modeste, fara activitati economice si bazata exclusiv pe voluntariat, dar beneficiem pe plan moral, putand cu totii sa ne privim senin in oglinda fara motive de jena si cu satisfactia ca am facut mult bine in viata.

Suntem decisi sa continuam sa militam pentru un om sanatos intr-un mediu sanatos, rezultand o dezvoltare durabila a societatii. O prezentare sintetica a clubului, a activitatilor si realizarilor de pana acum puteti citi pe site-ul www.ccn.ro (organizat deocamdata ca blog), in sectiunea "despre noi".

Cluj-Napoca, 3 iunie 2010

DIRECTOR EXECUTIV
Radu Mititean
, , |
Bookmark and Share
This entry was posted on 6/03/2010 12:43:00 a.m. and is filed under , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.