Author: CCN
•6/30/2010 12:30:00 a.m.
Asociatia turistica sportiva civica si ecologista
CLUBUL DE CICLOTURISM "NAPOCA" (CCN)
str. Septimiu Albini nr.133 ap.18
400457 Cluj-Napoca web: www.ccn.ro
tel. 0744-576836 e-mail: office@ccn.ro
CIF: 5800675 RNPJFSP: 119 / A / 1992
========================================

I N V I T A T I E
la dezbaterea
"FACILITATI PENTRU BICICLETE IN CLUJ - INTRE VIZIUNEA CCN SI PLANURILE PRIMARIEI"

Clubul de Cicloturism "NAPOCA" (CCN) invita clujenii interesati joi, 1 iulie 2010, de la ora 20:45, la biblioteca "Heltai" (str. Clinicilor nr.18, "sala mica") la o dezbatere pe tema facilitatilor pentru utilizarea bicicletei ca mijloc de transport urban in Cluj. Intrarea este libera.

Va fi o discutie si analiza comparativa intre ce propune Clubul de Cicloturism "Napoca" si organizatiile biciclistice in general, pe de o parte, si ce preconizeaza Primaria clujeana, pe de alta parte. Vor fi trecute in revista evolutiile din ultimul deceniu, viziunea, principiile, prioritatile, realizarile de pana acum si masurile aflate in diverse stadii de planificare, avizare sau executie. Vor fi vizate in principal caile de comunicatie pentru biciclete, dar si subiecte precum parcajele pentru biciclete, sisteme de bike-sharing, bicicleta si transportul in comun etc. Concluziile vor fi prezentate public si inaintate si autoritatilor locale.

Sunt invitati biciclistii interesati, dar si urbanisti, ingineri de trafic, functionari ai Primariei si orice persoane interesate de problema mobilitatii urbane durabile in general si in Cluj-Napoca in particular. Se va lucra pe documente deja facute publice in ultimii ani de catre Primarie si respectiv CCN precum si pe cazul concret al facilitatilor biciclistice deja realizate inultimii ani in oras.

Dezbaterea face parte din campania "Velorutia Romana" derulata la Cluj in 2010 de CCN, ca partener local al Asociatiei "Bate Saua" Bucuresti, sub egida Federatiei Biciclistilor din Romania si cu sprijinul GEF-SGP, si este precedata, de la ora 20:00, de o proiectie de imagini pe tema facilitatilor pentru biciclete in patru orase germane.

Va asteptam!

RADU MITITEAN
director executiv
, , , , |
Bookmark and Share
This entry was posted on 6/30/2010 12:30:00 a.m. and is filed under , , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.