Author: CCN
•6/19/2010 01:18:00 a.m.
Asociatia turistica sportiva civica si ecologista
CLUBUL DE CICLOTURISM "NAPOCA" (CCN)
str. Septimiu Albini nr.133 ap.18
400457 Cluj-Napoca web: www.ccn.ro
tel. 0744-576836 e-mail: office@ccn.ro
CIF: 5800675 RNPJFSP: 119 / A / 1992
========================================

I N V I T A T I E
la proiectia de film
"IN JURUL MUNTELUI DHAULAGIRI - cinci saptamani in Himalaya"

Clubul de Cicloturism "NAPOCA" (CCN), in parteneriat cu TVR Cluj, invita publicul miercuri, 23 iunie 2010, de la ora 19:00, in sala "Europa" a Casei de Cultura a Studentilor Cluj-Napoca, la proiectia filmului "In jurul muntelui Dhaulagiri". Intrarea este libera.

Filmul a fost realizat sub egida TVR Cluj, de catre Ovidiu Pop, un profesionist al televiziunii si totodata membru activ CCN cu bogata experimenta in domeniul turismului activ si sportului montan, cunoscut publicului mai ales prin prezentari foto pe tema unor alte expeditii si prin emisiunile TVR "Natura si Aventura".

Cele 90 de minute de film sunt produsul final al procesarii multelor ore de inregistrare video realizate in cursul unei expeditii de cinci saptamani, derulate in toamna anului 2009 de Clubul de Cicloturism NAPOCA (CCN) Cluj-Napoca, in colaborare cu Asociatia Alpinistilor TURDAMONT (ATA) Turda. A fost o actiune de turism, alpinism si documentare, parte a programului "AltiClimb" si intitulata "HIMALAYA 2009", desfasurata in nordul Nepalului, in zona celebrelor varfuri Dhaulagiri si Annapurna, doi dintre "optmiarii" lantului muntos Himalaya, considerat "acoperisul lumii".

Filmul este axat nu doar pe teme de natura, turism montan si alpinism, ce ating toate cote spectaculoase in ambientul himalayan, ci si pe cultura si oamenii zonei, pe bogatia si pitorescul spiritual al acestei regiuni inca izolate si pastratoare a unui specific ce merita cunoscut, inteles si apreciat de catre noi, cei din tarile care ne consideram "dezvoltate".

Multumim Televiziunii Romane - Studioul TVR Cluj pentru sprijinul in producerea si difuzarea filmului, Casei de Cultura a Studentilor Cluj-Napoca pentru gazduirea proiectiei si celorlalti cinci participanti la expeditie - Arnold Kadar, Adrian Munteanu, Nicolae Giurgiu, Petre Zamfiroiu si Romeo Pop, pentru ajutorul dat realizatorului filmului.

Va asteptam miercuri seara!

OVIDIU POP
autor film si coordonator proiect

RADU MITITEAN
director executiv
, , , , , , |
Bookmark and Share
This entry was posted on 6/19/2010 01:18:00 a.m. and is filed under , , , , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.