Author: CCN
•7/08/2010 02:57:00 a.m.
Asociatia turistica sportiva civica si ecologista
CLUBUL DE CICLOTURISM "NAPOCA" (CCN)
str. Septimiu Albini nr.133 ap.18
400457 Cluj-Napoca web: www.ccn.ro
tel. 0744-576836 e-mail: office@ccn.ro
CIF: 5800675 RNPJFSP: 119 / A / 1992
====================================

Comunicat de presa:

INCEPE "APUSENI FAMILY BIKE CAMP 2010"
- tabara de cicloturism montan pentru parinti si copii in Muntii Apuseni-

Joi 8 iulie 2010 incepe tabara de cicloturism montan pentru parinti si copii "Apuseni Family Bike Camp 2010", organizata de Clubul de Cicloturism "Napoca" pe valea Ariesului, cu baza la Brazesti, in muntii Trascau si Muntele Mare, special pentru membrii si simpatizantii asociatiei care au copii mici.

Scopul principal al actiunii este sa ofere tinerilor parinti, si in special mamelor, posibilitatea de a continua sa faca sejururi montane pe bicicleta si pe jos, in ciuda faptului ca timpul disponibil le este mai redus si forma fizica si nivelul de antrenament nu mai este cel din trecut, fara sa trebuiasca sa se desparta mai multe zile de cei dragi.

Cele 8 familii participante vor avea ocazia sa petreaca mai multe zile active intr-un cadru natural foarte frumos. In fiecare zi se planifica doua grupe - una formata din copii si cate unul dintre parinti, care va face plimbari pe jos si jocuri pe pajisti, iar cealalta grupa de mamici si tatici va face cate o excursie pe bicicleta sau pe jos in circuit. Apoi rolurile se vor schimba, incat fiecare dintre parinti sa aiba alternativ zile de turism activ si zile de stat cu cei mici.

"Apuseni Family Bike Camp 2010" este o actiune-model in domeniul promovarii turismului activ nemotorizat, in concordanta cu scopul Clubului de Cicloturism "Napoca": un om sanatos intr-un mediu sanatos, rezultand o dezvoltare durabila a societatii.

RADU MITITEAN
director executiv
, , , , , , , |
Bookmark and Share
This entry was posted on 7/08/2010 02:57:00 a.m. and is filed under , , , , , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.