Author: CCN
•6/26/2008 12:20:00 a.m.
Asociatia turistica sportiva civica si ecologista
CLUBUL DE CICLOTURISM "NAPOCA" (CCN)
str. Septimiu Albini 133/18 RO-400457 Cluj-Napoca
tel. 0744-576836 e-mail: office@ccn.ro
CIF 5800675 Inregistrat MJ nr. 119/A/1992

I N V I T A T I E
la proiectia foto "Facilitati pentru biciclisti in mari orase de pe mapamond"
partea I

Clubul de Cicloturism "NAPOCA" invita publicul clujean JOI 26 iunie 2008, de la ora 20:30, la biblioteca "Heltai" ( str. Clinicilor nr.18, sala 1) la o PROIECTIE DE IMAGINI pe tema "Facilitati pentru biciclisti in mari orase de pe mapamond" ( partea I ). Intrarea este libera.

Vor fi prezentate si comentate exemple si modele de cai de comunicatie pentru biciclete din diverse mari orase din tari dezvoltate de pe mai multe continente: piste, benzi, alei, drumuri verzi pentru biciclete, pasarele, viaducte si tunele specializate, solutii tehnice la intersectii. Idei de a caror existenta majoritatea clujenilor nici nu au idee, desi multe se pot aplica si la noi in oras.

In proiectiile viitoare vor fi abordate alte teme, precum solutii pentru parcarea bicicletelor, pentru luarea bicicletelor in mijloacele de transport in comun, tipuri mai neobisnuite de biciclete, domenii de utilizare a bicicletei etc.

Proiectiile sunt organizate in cadrul proiectului VELORUTIA LA CLUJ, derulat de Clubul de Cicloturism NAPOCA (CCN), ca o parte a campaniei VELORUTIA NATIONALA desfasurata in mai multe orase, in parteneriat cu Asociatia BATE SAUA, sub egida Federatiei Biciclistilor din Romania (FBR), cu sprijinul Fundatiei pentru Parteneriat Miercurea Ciuc in cadrul programului "Atitudine si Implicare".

CCN militeaza pentru un om sanatos intr-un mediu sanatos, rezultand o dezvoltare durabila a societatii. In acest sens, CCN actioneaza in patru domenii importante si complementare: Promovarea bicicletei; sporturi montane; protectia mediului si cunoasterea si dezvoltarea durabila a zonei montane; promovarea tineretului si dezvoltarea societatii civile.

Radu Mititean
director executiv CCN
, , , , |
Bookmark and Share
This entry was posted on 6/26/2008 12:20:00 a.m. and is filed under , , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.