Author: CCN
•11/09/2009 03:40:00 p.m.
Asociatia turistica sportiva civica si ecologista
CLUBUL DE CICLOTURISM "NAPOCA" (CCN)
str. Septimiu Albini nr.133 ap.18
400457 Cluj-Napoca web: www.ccn.ro
tel. 0744-576836 e-mail: office@ccn.ro
CIF: 5800675 RNPJFSP: 119 / A / 1992
====================================

I N V I T A T I E
la proiectia foto
"BURUNDI - 1000 KM PE BICICLETA PRIN INIMA AFRICII"

Clubul de Cicloturism "NAPOCA" in parteneriat cu StudCard invita publicul clujean MIERCURI 11 noiembrie 2009, de la ora 20:00, la Casa de Cultura a Studentilor Cluj-Napoca ( Sala Europa) la o PROIECTIE DE IMAGINI pe tema "BURUNDI - 1000 KM PE BICICLETA PRIN INIMA AFRICII ". Intrarea este libera.

Va fi o ilustrare fotografica a unei ture de cicloturism expeditionar desfasurata timp de trei saptamani, in luna octombrie 2009, prin toate provinciile din Burundi - o tara muntoasa aflata in centrul Africii - pe malurile imensului lac Tanganyika si la limita savanei tanzaniene.

Imaginile sunt surprinse pe parcursul celor peste 1000 km pedalati pe continentul negru si reflecta frumusetea peisajului cultural si natural, dar si zambetele miilor de oameni intalniti, precum si aspecte insolite cum sunt bicicletele de lemn ale copiilor din zonele rurale din Burundi.

Proiectia va fi sustinuta de protagonistul expeditiei, Stefan Roman, unul dintre cei mai activi membri ai Clubului de Cicloturism "Napoca" pe linie de turism pe doua roti, avand un palmares impresionant de ture cicloturistice de lung parcurs pe diverse continente, despre care puteti gasi detalii pe site-ul www.stefanroman.com

* * *

Aceasta proiectie va fi precedata, de la ora 19:00, in aceeasi sala, de o prezentare cu imagini pe tema facilitatilor pentru circulatia bicicletelor in mari orase europene, ce pot servi drept model pentru Cluj-Napoca si alte municipii din Romania.

Ambele proiectii se desfasoara in "Ziua Bicicletelor" din cadrul Festivalului Green StudCard, ce mai cuprinde, printre altele, o expozitie de biciclete la Iulius Mall, un mars al biciclistilor si proiectarea unor imagini despre biciclete speciale. Detalii pe www.studcard.ro

Va asteptam!

Radu Mititean
director executiv CCN
, , , , , , |
Bookmark and Share
This entry was posted on 11/09/2009 03:40:00 p.m. and is filed under , , , , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.