Author: CCN
•1/15/2015 12:57:00 a.m.


Asociatia turistica sportiva civica si ecologista
CLUBUL DE CICLOTURISM "NAPOCA" (CCN)
str. Septimiu Albini nr.133 ap.18
400457 Cluj-Napoca    web: www.ccn.ro
tel. 0744-576836   e-mail: office@ccn.ro
CIF: 5800675  RNPJFSP: 3561 / A / 1992
=================================

MARSUL BICICLISTILOR CLUJENI - EDITIA IANUARIE 2015

Sambata, 17 ianuarie 2015, se va desfasura la Cluj-Napoca o noua editie a Marsului Biciclistilor Clujeni (a 87-a din seria lunara inceputa in septembrie 2007 in continuarea celei anuale incepute de CCN in 1998).

Sunt bineveniti toti biciclistii clujeni. Intalnirea participantilor va fi in piata Unirii, incepand cu ora 14:00. Marsul va dura circa 2 ore si va strabate zona centrala a Clujului si cartierele Marasti si Grigorescu.

Traseul concret este: Piata Unirii - bd.Eroilor- p-ta A.Iancu - Cl.Dorobantilor - al.Bibliotecii - bd.21 Decembrie 1989 - str.Memorandumului - Cl.Motilor - str.G.Cosbuc - al.Stadion - str.Uzinei Electrice - str.G.Garibaldi - bd.1 Decembrie 1918 - pod Napoca - str.G.Baritiu - p-ta M.Viteazu - str.Cuza Voda - p-ta A.Iancu - p-ta St.cel Mare - p-ta Baba Novac - str.A.Iancu - str.Universitatii - p-ta Unirii

Este o noua ocazie de a reaminti autoritatilor locale, publicului si presei de nevoia promovarii utilizarii bicicletei ca o componenta esentiala a mobilitatii urbane durabile si alternativa viabila la transportul automobilistic, alaturi de transportul in comun si deplasarea pietonala.

Momentul este legat si de aprobarea noului Plan Urbanistic General, cu o intarziere de peste 5 ani, care totusi pare promitator sub unele aspecte si pentru biciclisti, si respectiv a inceperii elaborarii Planului de Mobilitate Urbana Durabila, care speram sa se faca in mod transparent si participativ, implicand si comunitatea biciclistilor. Continua insa amanarea implementarii mult-promisului si nerealizatului nou lot de piste de biciclete incluse in programul de bike-sharing, care se pare ca din nou nu vor fi conforme standardelor si bunelor practici.

Totodata este si un prilej de contact, cunoastere si pedalare impreuna a biciclistilor clujeni, o ocazie de impartasire de opinii, de gasit colegi de excursii sau surse de echipament specific, de schimb de experienta pe tema magazinelor si service-urilor de biciclete si alte teme de interes.

Detalii despre editiile precedente ale marsului biciclistilor clujeni pot fi gasite si pe pe www.ccn.ro precum si pe site-ul aferent listei publice de discutii clujbike@yahoogroups.com

Cluj-Napoca, 14.01.2015

RADU MITITEAN
director executiv CCN


, , , , |
Bookmark and Share
This entry was posted on 1/15/2015 12:57:00 a.m. and is filed under , , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.