Author: CCN
•1/24/2017 04:02:00 a.m.


Asociatia turistica sportiva civica si ecologista
CLUBUL DE CICLOTURISM "NAPOCA" (CCN)
str. Septimiu Albini nr.133 ap.18
400457 Cluj-Napoca    web: www.ccn.ro
tel. 0744-576836   e-mail: office@ccn.ro
CIF: 5800675  RNPJFSP: 3561 / A / 1992
=================================

Invitatie la proiectia foto
PE BICICLETA PRIN ISRAEL SI IORDANIA

Clubul de Cicloturism "NAPOCA" (CCN) invita publicul clujean joi, 26 ianuarie 2017, de la ora 19:00, la Club 30+ (http://www.30plus.ro/ str.Avram Iancu nr.29, et.II, intrare din str.Kovacs Dezso) la o PROIECTIE DE IMAGINI pe teme de cicloturism intitulata "PE BICICLETA PRIN ISRAEL SI IORDANIA". Intrarea este gratuita.

Va fi o ilustrare fotografica a unei ture cicloturistice desfasurata timp de doua saptamani, la finalul anului 2016 in Israel si Iordania, tari fascinante nu doar pentru istorie si pelerinaje, ci si pentru peisaje deosebite si experiente culturale inedite.

Proiectia este sustinuta de protagonistul turei - Robert Török, un pasionat membru al Clubului de Cicloturism "Napoca", ce a incantat si anii trecuti publicul cu prezentari foto pe tema unor ture biciclistice pe meleaguri indepartate.

Imaginile sunt surprinse pe parcursul celor aproape 1000 km strabatuti solitar cu aceasta ocazie, dintre care cea mai mare parte pe bicicleta, transportand si echipamentul de campare si toate dotarile necesare.

Itinerarul a inclus Tel Aviv, Ierusalim, Amman, coasta Marii Moarte, Eilat si desertul Negev, permitand vizitarea de numeroase valori culturale si naturale memorabile, de la desert la litoral, de la ruine antice la celebre lacasuri de cult a trei mari religii contemporane, de la muzee la situri arheologice de renume, de la munti stancosi la cea mai sarata mare, situata mult sub nivelul... marii.

Si aceasta actiune se inscrie in programul "VELOMOND" desfasurat de Clubul de Cicloturism „Napoca" (CCN) de peste un deceniu si jumatate vizand strabaterea pe bicicleta a unor trasee de lung parcurs pe diverse continente, documentarea si promovarea acestora si a cicloturismului ca model si alternativa ecologica de turism international.

CCN este o asociatie turistica, sportiva, civica si ecologista care militeaza de peste doua decenii de ani pentru un om sanatos intr-un mediu sanatos, rezultand o dezvoltare durabila a societatii.

Eventul pe facebook este publicat la adresa
https://www.facebook.com/events/231963560592503/
iar prezentul comunicat se gaseste si pe www.ccn.ro

Va asteptam!

ROBERT TOROK
prezentatorul proiectiei

RADU MITITEAN
director executiv


This entry was posted on 1/24/2017 04:02:00 a.m. and is filed under , , , , , , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.