Author: CCN
•8/06/2018 02:10:00 a.m.


Asociatia turistica sportiva civica si ecologista
CLUBUL DE CICLOTURISM "NAPOCA" (CCN)
str. Septimiu Albini nr.133 ap.18
400457 Cluj-Napoca web: www.ccn.ro
tel. 0744-576836 e-mail: office@ccn.ro
CIF: 5800675 RNPJFSP: 3561 / A / 1992
=================================

MARSUL BICICLISTILOR CLUJENI - EDITIA 131 - AUGUST 2018

Miercuri, 8 august 2018, se va desfasura la Cluj-Napoca, in organizarea Clubului de Cicloturism Napoca (CCN), sub egida Federatiei Biciclistilor din Romania (FBR), o noua editie a Marsului Biciclistilor Clujeni (a 131-a din seria lunara inceputa in septembrie 2007 in continuarea celei anuale incepute de CCN in 1998).

Sunt bineveniti orice biciclisti clujeni. Intalnirea participantilor va fi in piata Unirii, la ora 18:00. Marsul va dura circa o ora si jumatate si va strabate zona centrala si pericentrala a Clujului si cartierele Marasti si Grigorescu.

Traseul concret este: Piata Unirii - Bd.Eroilor - p-ta A.Iancu - p-ta Baba Novac - str. A.Iancu - str.Universitatii - p-ta Unirii - Bd. Eroilor - p-ta A.Iancu - Cl.Dorobantilor - str.P.Sandor - bd. 21 Decembrie 1989 - str.Memorandumului - Cl.Motilor - str.G.Cosbuc - al.Stadion - str. Uzinei Electrice - pista biciclete mal Somes - Parcul Rozelor - parcare Sun - giratoriu Cora - bd. 1 Decembrie 1918 - str.G.Garibaldi - parcul central S.Barnutiu - str. E.Isac - str.P.Maior - p-ta L.Blaga - str.Napoca - p-ta Unirii.

Este o noua ocazie de a reaminti autoritatilor locale, publicului si presei de nevoia promovarii utilizarii bicicletei ca o componenta esentiala a mobilitatii urbane durabile si alternativa viabila la transportul automobilistic, alaturi de transportul in comun si deplasarea pietonala.

Marsul este legat si de faptul ca Primaria tergiverseaza rezolvarea gravelor carente de semnalizare rutiera ale infrastructurilor pentru biciclete asa putine si prost amplasate cum sunt ele iar multe promisiuni probiciclistice au ramas in continuare doar pe hartie.

Totodata, marsul este, ca de obicei, si un prilej de contact, cunoastere si pedalare impreuna a biciclistilor clujeni, o ocazie de impartasire de opinii, de gasit colegi de excursii sau surse de echipament specific, de schimb de experienta pe tema magazinelor si service-urilor de biciclete si alte teme de interes si de cunoastere de noi trasee urbane.

Detalii despre editiile precedente ale marsului biciclistilor clujeni pot fi gasite si pe pe www.ccn.ro precum si pe site-ul aferent listei publice de discutii clujbike@yahoogroups.com

Prezentul comunicat se gaseste si online pe www.ccn.ro
si evenimentul are pagina de facebook:


Cluj-Napoca, 05.08.2018

RADU MITITEAN
director executiv CCN
, , , |
Bookmark and Share
This entry was posted on 8/06/2018 02:10:00 a.m. and is filed under , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.