Author: CCN
•2/22/2023 05:06:00 p.m.

 

Asociatia turistica sportiva civica si ecologista

CLUBUL DE CICLOTURISM "NAPOCA" (CCN)

www.ccn.ro tel. 0744-576836 e-mail: office@ccn.ro

====================================


MARSUL BICICLISTILOR CLUJENI EDITIA 155


Clubul de Cicloturism Napoca (CCN) organizeaza sambata 25 februarie 2023 a 155-a editie lunara a Marsului Biciclistilor Clujeni, cu plecare la ora 10:00 din Piata Unirii.


Sunt bineveniti orice locuitori ai zonei metropolitane clujene care au bicicleta in buna stare tehnica. Este o noua ocazie de intalnire, cunoastere si pedalare in comun a biciclistilor clujeni, dar mai ales o ocazie de a reaminti autoritatilor locale, publicului si presei de nevoia promovarii utilizarii bicicletei ca mijloc cotidian de transport in oras, componenta esentiala a mobilitatii urbane durabile si alternativa viabila la transportul automobilistic, alaturi de transportul in comun si deplasarea pietonala.


Participantii isi exprima din nou ingrijorarea fata de lipsa sau inadecvarea dezbaterilor publice a planurilor de noi infrastructuri de biciclete si fata de calitatea redusa a majoritatii pistelor de biciclete mai vechi si mai noi, existand uneori deficiente calitative grave la noile piste si mentinandu-se nerezolvate probleme la pistele vechi, de la latimea insuficenta la lipsa de continuitate, de la marcaje si indicatoare rutiere lipsa, la cele neclare sau gresit amplasate, ce pun in pericol biciclistii si alti participanti la traficul rutier.


Durata estimata a parcurgerii este de circa o ora iar traseul este un dublu circuit cu orientarea generala pe axa vest-est, prin zona centrala si pericentrala. Traseul detaliat este: Piata Unirii - str. Memorandumului - str.Motilor - str. G.Cosbuc - str.Cardinal I. Hossu - str. G.Baritiu - p-ta M.Viteazu - str. Cuza Voda - p-ta A. Iancu - p-ta St. cel Mare - str. A. Iancu - str. Universitatii - p-ta Unirii - bd. Eroilor - str. Dorobanților - str. Petofi Sandor - bd.21 Decembrie 1989 - p-ta A. Iancu - str. I.C.Bratianu - str. Universitatii - - p-ta Unirii.


Detalii si pe www.ccn.ro la adresa

https://ccncluj.blogspot.com/2023/02/marsul-biciclistilor-clujeni-editia-155.html

si pe pagina de Facebook a evenimentului, la:

https://www.facebook.com/events/617794496831810/


Cluj-Napoca, 22 februarie 2023


Radu Mititean

director executiv CCN

, , |
Bookmark and Share
This entry was posted on 2/22/2023 05:06:00 p.m. and is filed under , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.