Author: CCN
•7/31/2008 09:45:00 a.m.
Asociatia turistica sportiva civica si ecologista
CLUBUL DE CICLOTURISM "NAPOCA" (CCN)
str. Septimiu Albini 133/18 RO-400457 Cluj-Napoca
tel. 0744-576836 e-mail: office@ccn.ro
CIF 5800675 Inregistrat MJ nr. 119/A/1992

I N V I T A T I E
la proiectia foto "BICICLETE CARGO SI REMORCI pt biciclete - Transportul biciclistic de obiecte grele si voluminoase"

Clubul de Cicloturism "NAPOCA" invita publicul clujean JOI 31 iulie 2008, de la ora 20:30, la biblioteca "Heltai" ( str. Clinicilor nr.18, sala 1) la o PROIECTIE DE IMAGINI pe tema "BICICLETE CARGO si remorci pentru biciclete - posibilitati de transport biciclistic de marfa si obiecte grele si voluminoase". Intrarea este libera.

Vor fi prezentate si comentate exemple si modele de biciclete speciale pentru transport de marfuri sau dotate cu remorci speciale pentru obiecte de volum ridicat sau greutate mare, asa cum sunt utilizate pe scara tot mai larga si in diverse tari dezvoltate, ca alternativa nepoluanta la transportul motorizat in zone centrale din marile orase.

Este a treia proiectie din seria dedicata prezentarii universului bicicletei si facilitatilor pentru biciclisti. In proiectiile viitoare vor fi abordate alte teme, precum solutii pentru parcarea bicicletelor, pentru luarea bicicletelor in mijloacele de transport in comun, domenii de utilizare a bicicletei etc.

Proiectiile sunt organizate in cadrul proiectului VELORUTIA LA CLUJ, derulat de Clubul de Cicloturism NAPOCA (CCN), ca o parte a campaniei VELORUTIA NATIONALA desfasurata in mai multe orase, in parteneriat cu Asociatia BATE SAUA, sub egida Federatiei Biciclistilor din Romania (FBR), cu sprijinul Fundatiei pentru Parteneriat Miercurea Ciuc in cadrul programului "Atitudine si Implicare".

CCN militeaza pentru un om sanatos intr-un mediu sanatos, rezultand o dezvoltare durabila a societatii. In acest sens, CCN actioneaza in patru domenii importante si complementare: Promovarea bicicletei; sporturi montane; protectia mediului si cunoasterea si dezvoltarea durabila a zonei montane; promovarea tineretului si dezvoltarea societatii civile.

Radu Mititean
director executiv CCN
, , , , |
Bookmark and Share
This entry was posted on 7/31/2008 09:45:00 a.m. and is filed under , , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.