Author: CCN
•11/24/2008 10:57:00 p.m.
Asociatia turistica sportiva civica si ecologista
CLUBUL DE CICLOTURISM "NAPOCA" (CCN)
str. Septimiu Albini 133/18 RO-400457 Cluj-Napoca
tel. 0744-576836 e-mail: office@ccn.ro
CIF 5800675 Inregistrat MJ nr. 119/A/1992

I N V I T A T I E
la prezentarea cu imagini pe tema
FOTO-EXPEDITIA CICLOTURISTICA "ALPI 2008"

Clubul de Cicloturism "NAPOCA" (CCN) in colaborare cu Clubul Montan "Apuseni" (CMA) invita publicul clujean MIERCURI 26 noiembrie 2008, de la ora 20:00, la Facultatea de Geografie a UBB ( str. Clinicilor nr. 5-7, in Complexul "Hasdeu") et.I sala 43, la o PROIECTIE DE IMAGINI pe tema FOTO-EXPEDITIA CICLOTURISTICA "ALPI 2008", sustinuta de MIHAI UDVAR. Intrarea este libera.

Va fi o prezentare in imagine, sunet si comentarii verbale a periplului de o luna de zile pe bicicleta traversand Alpii de la vest la est in vara acestui an, ce a cuprins urcare pana la peste 3000 de metri altitudine si pedalare a peste 1500 de kilometri, atat pe abrupte sosele de munte, cat si pe piste pentru turism biciclistic pe maluri de ape, trecand pasuri inalte din Alpii elvetieni si francezi,
vizitarea unor capitale ( Geneva, Viena si Budapesta) si statiuni turistice celebre ( Chamonix-Mont Blanc, Zermatt) si intoarcerea spre tara pe celebrul Traseu Cicloturistic al Dunarii, pentru care dealtfel Clubul de Cicloturism "Napoca" deruleaza un proiect vizand extinderea acestuia pe viitor si in Romania.

Prezentarea in imagini pentru publicul si autoritatile romanesti a traseelor, obiectivelor si facilitatilor pentru cicloturism in zona vizata a a fost unul dintre obiectivele expeditiei "Alpi 2008", alaturi de promovarea utilizarii bicicletei ca mijloc de transport ecologic cu rol recreativ si utilitar, promovarea unui stil de viata activ si sanatos, a interesului pentru protectia mediului, diversitate
culturala si patrimoniu istoric si arhitectonic, pentru eco-sport si turism activ nemotorizat.

Proiectul s-a derulat cu sprijinul sponsorului MAROS SPORT si a avut ca partener media principal Radio Cluj. Detalii se pot gasi si pe site-ul personal al coordonatorului proiectului, Mihai Udvar, la adresa http://freeridemihai.multiply.com.

Va asteptam!

COORDONATOR PROIECT
Mihai Udvar

DIRECTOR EXECUTIV
Radu Mititean
, , , , , , |
Bookmark and Share
This entry was posted on 11/24/2008 10:57:00 p.m. and is filed under , , , , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.