Author: CCN
•7/27/2009 11:39:00 p.m.
Asociatia turistica sportiva civica si ecologista
CLUBUL DE CICLOTURISM "NAPOCA" (CCN)
str. Septimiu Albini nr.133 ap.18
400457 Cluj-Napoca web: www.ccn.ro
tel. 0744-576836 e-mail: office@ccn.ro
CIF: 5800675 RNPJFSP: 119 / A / 1992
====================================

Comunicat de presa:

INCEPE "APUSENI FAMILY BIKE CAMP 2009"
- tabara de cicloturism montan pentru parinti si copii in Muntii Gilaului-

Marti 28 iulie 2009 incepe tabara de cicloturism montan pentru parinti si copii "Apuseni Family Bike Camp 2009", organizata de Clubul de Cicloturism "Napoca" in Muntii Gilaului, la Marisel, special pentru membrii si simpatizantii asociatiei care au copii mici.

Scopul principal al actiunii este sa ofere tinerilor parinti, si in special mamelor, posibilitatea de a continua sa faca sejururi montane pe bicicleta, in ciuda faptului ca timpul disponibil le este mai redus si forma fizica si nivelul de antrenament nu mai este cel din trecut, fara sa trebuiasca sa se desparta mai multe zile de cei dragi.

Familiile participante vor avea ocazia sa petreaca o saptamana activa la altitudine, intr-un decor natural superb. In fiecare zi se planifica doua grupe - una formata din copii si cate unul dintre parinti, care va face plimbari pe jos si jocuri pe pajisti, iar cealalta grupa de mamici si tatici va face cate o excursie pe bicicleta in circuit. Apoi rolurile se vor schimba, incat fiecare dintre parinti sa aiba alternativ zile de pedalat si zile de stat cu cei mici.

Mariselul a fost ales pentru ca este relativ aproape de Cluj, dar situat la altitudine, in inima muntilor, iar relieful zonei si reteaua deasa de drumuri ofera de jur imprejur numeroase variante de trasee cicloturistice montane in circuit, cu lungimi si diferente de nivel moderate si peisaje pitoresti.

"Apuseni Family Bike Camp 2009" este o actiune-model in domeniul promovarii turismului activ nemotorizat, in concordanta cu scopul Clubului de Cicloturism "Napoca": un om sanatos intr-un mediu sanatos, rezultand o dezvoltare durabila a societatii.

RADU MITITEAN
director executiv
, , , |
Bookmark and Share
This entry was posted on 7/27/2009 11:39:00 p.m. and is filed under , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.