Author: CCN
•8/07/2009 09:01:00 p.m.
Asociatia turistica sportiva civica si ecologista
CLUBUL DE CICLOTURISM "NAPOCA" (CCN)
str. Septimiu Albini nr.133 ap.18
400457 Cluj-Napoca web: www.ccn.ro
tel. 0744-576836 e-mail: office@ccn.ro
CIF: 5800675 RNPJFSP: 119 / A / 1992
====================================

Comunicat de presa:

INCEPE "BIKE ROMANIA TOUR 2009"
Expeditie cicloturistica montana in Muntii Banatului

Clubul de Cicloturism NAPOCA (CCN) incepe sambata 8 august 2009 de la Resita a 11-a editie a expeditiei cicloturistice montane BIKE ROMANIA TOUR, care va viza in acest an Muntii Banatului.

Timp de o saptamana, cei 15 participanti vor parcurge, explora, testa si documenta din punct de vedere cicloturistic peste 500 de kilometri de drumuri forestiere, de tractor si de caruta din muntii Semenicului, Aninei, Locvei si Almajului si zona Clisurii Dunarii.

De pe traseu nu vor lipsi Cheile Rudariei, Cazanele Dunarii, Cheile Nerei, lacurile Secu, Valiug si Trei Ape, rezervatii naturale, ruine de cetati si alte obiective turistice.

Datele GPS, fotografiile si alte informatii culese pe teren vor fi utilizate si pentru actualizarea planului de retea nationala de trasee cicloturistice si pentru editare de ghiduri si harti de profil iar cele mai frumoase imagini vor fi prezentate public in proiectiile pe care clubul nostru le va organiza din nou incepand cu luna septembrie.

Aceasta tura se inscrie in programul "Bike Romania" pe care Clubul de Cicloturism "NAPOCA" (CCN) il desfasoara in colaborare cu Uniunea Generala a Biciclistilor din Germania (ADFC) cu incepere din 1999, in fiecare an fiind vizata o alta zona din Carpatii Romanesti, participarea fiind deschisa membrilor CCN si a altor cluburi de profil din tara si strainatate, precum si reprezentantilor presei de specialitate, agentiilor de turism, expertilor altor factori interesati de cicloturismul montan in Carpati.

RADU MITITEAN
director executiv
coordonator program Bike Romania
, , , , , , |
Bookmark and Share
This entry was posted on 8/07/2009 09:01:00 p.m. and is filed under , , , , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.