Author: CCN
•11/06/2012 02:05:00 a.m.
Asociatia turistica sportiva civica si ecologista
CLUBUL DE CICLOTURISM "NAPOCA" (CCN)
str. Septimiu Albini nr.133 ap.18
400457 Cluj-Napoca   web: www.ccn.ro
tel. 0744-576836  e-mail: office@ccn.ro
CIF:  5800675  RNPJFSP: 3561 / A / 1992
========================================

I N V I T A T I E
la proiectia foto
Greece Bike Tour 2012
Sase saptamani cu bicicleta prin Grecia

Clubul de Cicloturism "NAPOCA" (CCN) invita publicul clujean JOI 8 noiembrie 2012, de la ora 20:00, la biblioteca "Heltai" (str. Clinicilor nr.18) la o PROIECTIE DE IMAGINI pe tema expeditiei "GREECE BIKE TOUR 2012". Intrarea este libera.

Va fi o ilustrare fotografica a unei expeditii cicloturistice de sase saptamani pe meleaguri elene, cu plecare din insula Zakynthos, traversarea Peloponezului si turul Cretei, insumand mai multe mii de kilometri de drumuri litorale, pastorale si montane.

Prezentarea va fi sustinuta de vicepresedintele CCN lect.univ.dr.Radu Barna, cel mai activ membru CCN in materie de expeditii cicloturistice in spatiul mediteraneean. El a surprins in frumoase imagini foto valorile deosebite naturale si culturale ale Greciei, care in afara locurilor turismului de masa se adevereste a fi si un adevarat paradis pentru turismul activ nemotorizat in general si pentru cicloturism in special.

"Cand mergi cu bicicleta toate simturile iti sunt impresionate : peisajele se percep diferit de cele vazute prin  parbrizul unei masini, parca mai mari, mai apropiate si mai palpabile, mirosul padurilor de oleandri este imbatator, smochinele, portocalele, migdalele sau anasonul salbatic, cules din natura, iti desfata gusturile, iar auzul iti este surprins de varietatea si melodiozitatea zgomotelor. Pentru aceasta am evitat bineinteles soselele mari, aglomerate, ceea ce m-a condus pe drumuri cateodata abia practicabile, dar cu atat mai pitoresti” a declarat autorul proiectiei, nerabdator sa impartaseasca publicului clujean impresii si informatii despre aceasta destinatie.

Va asteptam!

Radu Mititean
director executiv CCN

This entry was posted on 11/06/2012 02:05:00 a.m. and is filed under , , , , , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.