Author: CCN
•6/26/2013 02:08:00 a.m.


Asociatia turistica sportiva civica si ecologista
CLUBUL DE CICLOTURISM "NAPOCA" (CCN)
str. Septimiu Albini nr.133 ap.18
400457 Cluj-Napoca   web: www.ccn.ro
tel. 0744-576836  e-mail: office@ccn.ro
CIF:  5800675  RNPJFSP: 3561 / A / 1992
========================================

I N V I T A T I E
la prezentarea foto
"VIZITAND PE BICICLETA IMPREJURIMILE CLUJULUI"

Clubul de Cicloturism "NAPOCA" (CCN) invita publicul clujean joi 27 iunie 2013, de la ora 20:00, la biblioteca "Heltai" (str. Clinicilor nr.18) la o PROIECTIE DE IMAGINI pe tema "VIZITAND PE BICICLETA IMPREJURIMILE CLUJULUI". Intrarea este libera.

Imprejurimile Clujului in general, si zona montana din apropiere in special, au un mare potential pentru turismul biciclistic, o forma de turism activ cu impact de mediu foarte redus, ce merita promovat. Multitudinea de obiective turistice naturale si culturale, peisajele frumoase si densa retea de diverse drumuri sunt atuurile inca prea putin cunoscute si valorificate, desi in ultimii ani foarte multi clujeni au inceput sau reinceput sa foloseasca frecvent bicicleta.

Va fi o suita de imagini fotografice surprinse pe cele 100 de trasee selectate si descrise de Radu Mititean in prima harta cicloturistica a zonei Clujului, elaborata sub egida CCN si publicata in anul 2010, vizand o raza de mai multe zeci de kilometri in jurul Clujului, incluzand si versantul nordic si vestic al masivului Gilau-Muntele Mare, in total circa o treime din judetul Cluj.

Imaginile cuprind nu doar frumoase scene de cicloturism si mountain biking, ci mai ales peisaje pitoresti si obiective turistice naturale si culturale ce pot fi vizitate , cum ar fi rezervatii si alte arii naturale protejate, lacuri, statiuni turistice, ruine de cetati si castele, catune care conserva traditiile rurale seculare sau vechi biserici de zid si de lemn cu statut de monument istoric...

* * *

La finalul proiectiei, cei interesati au oportunitatea de a se inscrie ca membri aderenti in Clubul de Cicloturism "Napoca" - o asociatie turistica, sportiva, civica si ecologista clujeana care militeaza de peste 20 ani pentru un om sanatos intr-un mediu sanatos, rezultand o dezvoltare durabila a societatii.

Va asteptam!

Radu Mititean
director executiv CCN


This entry was posted on 6/26/2013 02:08:00 a.m. and is filed under , , , , , , , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.