Author: CCN
•2/11/2015 02:57:00 a.m.


Asociatia turistica sportiva civica si ecologista
CLUBUL DE CICLOTURISM "NAPOCA" (CCN)
str. Septimiu Albini nr.133 ap.18
400457 Cluj-Napoca    web: www.ccn.ro
tel. 0744-576836   e-mail: office@ccn.ro
CIF: 5800675  RNPJFSP: 3561 / A / 1992
=================================

MARSUL BICICLISTILOR CLUJENI - EDITIA FEBRUARIE 2015

Sambata, 14 februarie 2015, se va desfasura la Cluj-Napoca o noua editie a Marsului Biciclistilor Clujeni (a 88-a din seria lunara inceputa in septembrie 2007 in continuarea celei anuale incepute de CCN in 1998).

Sunt bineveniti toti biciclistii clujeni. Intalnirea participantilor va fi in piata Unirii, incepand cu ora 14:00. Marsul va dura circa 2 ore si va strabate zona centrala a Clujului si cartierele Marasti, Manastur si Grigorescu.

Traseul concret este: Piata Unirii - bd.Eroilor- p-ta A.Iancu - Cl.Dorobantilor - str.T.Mihali - str.A.Vlaicu - bd.21 Decembrie 1989 - str.Memorandumului - Cl.Motilor - Cl.Manastur - Cl.Floresti - Nodul N - bd.1 Decembrie 1918 - str.Mamaia - str.Gen. Dragalina - str.R.Ferdinand - p-ta Unirii

Este o noua ocazie de a reaminti autoritatilor locale, publicului si presei de nevoia promovarii utilizarii bicicletei ca o componenta esentiala a mobilitatii urbane durabile si alternativa viabila la transportul automobilistic, alaturi de transportul in comun si deplasarea pietonala.

Momentul este legat si de elaborarea Planului de Mobilitate Urbana Durabila, care pare sa nu fie cu adevarat dorit de Primarie, desi e obligatoriu prin lege si finantat din fonduri externe nerambursabile, si esential pentru o directie coerenta si durabila de evolutie a politicilor de mobilitate urbana, si nu haotica si pro-automobilistica asa cum a fsot pana acum. O alta tema vizata de mars este amanarea implementarii mult-promisului si nerealizatului nou lot de piste de biciclete incluse in programul de bike-sharing, care se pare ca din nou nu vor fi conforme standardelor si bunelor practici.

Totodata este si un prilej de contact, cunoastere si pedalare impreuna a biciclistilor clujeni, o ocazie de impartasire de opinii, de gasit colegi de excursii sau surse de echipament specific, de schimb de experienta pe tema magazinelor si service-urilor de biciclete si alte teme de interes.

Detalii despre editiile precedente ale marsului biciclistilor clujeni pot fi gasite si pe pe www.ccn.ro precum si pe site-ul aferent listei publice de discutii clujbike@yahoogroups.com

Cluj-Napoca, 11.02.2015

RADU MITITEAN
director executiv CCN


, , , , , |
Bookmark and Share
This entry was posted on 2/11/2015 02:57:00 a.m. and is filed under , , , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.