Author: CCN
•2/18/2015 12:24:00 a.m.


Asociatia turistica sportiva civica si ecologista
CLUBUL DE CICLOTURISM "NAPOCA" (CCN)
str. Septimiu Albini nr.133 ap.18
400457 Cluj-Napoca   web: www.ccn.ro
tel. 0744-576836  e-mail: office@ccn.ro
======================================

Invitatie la proiectia foto
PRIN ISRAEL PE BICICLETA
Tura cicloturistica de la Tel Aviv la Marea Moarta

Clubul de Cicloturism "NAPOCA" (CCN) invita publicul clujean JOI, 19 februarie 2015, de la ora 20:00, la Casa TIFF (str. Universitatii nr.6) la o PROIECTIE DE IMAGINI intitulata "PRIN ISRAEL PE BICICLETA - Tura cicloturistica de la Tel Aviv la Marea Moarta". Intrarea este gratuita.

Va fi o ilustrare fotografica a unei ture cicloturistice desfasurata timp de doua saptamani, in perioada Craciun - Revelion 2014 / 2015 in Israel, o tara fascinanta nu doar pentru istorie si pelerinaje, ci si pentru peisaje deosebite si experiente culturale inedite.

Imaginile sunt surprinse pe parcursul celor aproape 1000 km pedalati solitar cu aceasta ocazie, transportand pe bicicleta echipamentul de campare si toate dotarile necesare. 

Proiectia este sustinuta de protagonistul turei - Robert Török, un pasionat membru al Clubului de Cicloturism "Napoca", ce a incantat si anul trecut publicul cu prezentari foto pe tema unor ture biciclistice pe meleaguri indepartate.

Itinerarul a inclus Tel Aviv, Haifa, Acra, Mesada, Tiberias, Marea Galileii, Nazaret, Ierusalim si Marea Moarta - valori culturale si naturale memorabile, de la desert la litoral, de la ruine antice la celebre lacasuri de cult a trei mari religii contemporane, de la muzee la situri arheologice de renume, de la munti stancosi la cea mai sarata mare, situata mult sub nivelul... marii.

Si aceasta actiune se inscrie in programul "VELOMOND" desfasurat de Clubul de Cicloturism „Napoca" (CCN) de peste un deceniu si jumatate vizand strabaterea pe bicicleta a unor trasee de lung parcurs pe diverse continente, documentarea si promovarea acestora si a cicloturismului ca model si alternativa ecologica de turism international.

CCN este o asociatie turistica, sportiva, civica si ecologista care militeaza de peste doua decenii de ani pentru un om sanatos intr-un mediu sanatos, rezultand o dezvoltare durabila a societatii.

Va asteptam!

ROBERT TOROK
prezentatorul proiectiei

RADU MITITEAN
director executiv







This entry was posted on 2/18/2015 12:24:00 a.m. and is filed under , , , , , , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.