Author: CCN
•10/02/2015 01:34:00 a.m.


Asociatia turistica sportiva civica si ecologista
CLUBUL DE CICLOTURISM "NAPOCA" (CCN)
str. Septimiu Albini nr.133 ap.18
400457 Cluj-Napoca web: www.ccn.ro
tel. 0744-576836 e-mail: office@ccn.ro
CIF: 5800675 RNPJFSP: 3561 / A / 1992
========================================

CLUJENII DAU NOTE PISTELOR DE BICICLETE !
sondaj de opinie in randul biciclistilor clujeni initiat de CCN

Clubul de Cicloturism "Napoca" (CCN) considera ca realizarea de infastructuri pentru circulatia bicicletelor in Cluj-Napoca, pentru care militeaza de doua decenii, ar trebui sa se faca la standarde calitative adecvate, pe baza unei planificari strategice pe termen lung, elaborata de specialisti, cu larga consultare a comunitatii locale de biciclisti.

Cum Primaria clujeana a refuzat sistematic sa consulte Clubul de Ciclorturism "Napoca" sau alte organizatii relevante, iar acum desfasoara un simulacru de "testare" printr-o serie de "voluntari" alesi de ea, consideram ca se impune o consultare publica alternativa, pe langa noua analiza detaliata pe care o pregateste CCN si o va face publica in urmatoarele saptamani.

In acest sens, lansam un chestionar online in care invitam biciclistii clujeni sa dea note pistelor de bicicleta din oras pe care le-au parcurs. Am selectat un prim lot de 20 de piste, mai noi si mai vechi, din toate zonele orasului. Asteptam note de la 1 la 10 pe mai multe criterii: trei generale (utilitate, siguranta, confort) si o serie de criterii specifice, care de detaliaza pe cele generale. Fiecare repondent poate da note la toate sau doar la unele dintre piste, dupa alegerea proprie, putand reveni ulterior sa noteze si cele initial omise. Speranta este de a avea pana la sfarsitul lunii octombrie 2015 un numar suficient de mare de repondenti pentru fiecare pista incat rezultatul sa devina relevant statistic.

Clubul de Cicloturism "Napoca" va face publice rezultatele detaliate ale sondajului si garanteaza ca nu va face publica identitatea repondentilor, pe care isi rezerva insa dreptul de a o valida pentru evitarea distorsionarii rezultatelor prin completarea abuziva de catre postaci de partid sau de firma care incearca sa bruieze rezultatul. CCN va reveni cu noi calupuri de piste de biciclete si va extinde ulterior sondajul si pentru cai de comunicatie specifice sau favorabile biciclistilor in Cluj-Napoca ce nu au regim juridic de pista de biciclete.

Chestionarul poate fi completat pana in 31 octombrie 2015, la adresa de Internet:

Cluj-Napoca, 2 octombrie 2015

Radu Mititean
director executiv CCN



, , , , , |
Bookmark and Share
This entry was posted on 10/02/2015 01:34:00 a.m. and is filed under , , , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.