Author: CCN
•3/03/2010 02:52:00 a.m.
Asociatia turistica sportiva civica si ecologista
CLUBUL DE CICLOTURISM "NAPOCA" (CCN)
str. Septimiu Albini nr.133 ap.18
400457 Cluj-Napoca web: www.ccn.ro
tel. 0744-576836 e-mail: office@ccn.ro
CIF: 5800675 RNPJFSP: 119 / A / 1992
====================================

I N V I T A T I E
la proiectia foto
"VELOTUR ROMANIA 2009 - 1600 KM PE BICICLETA PRIN 19 JUDETE"

Clubul de Cicloturism "NAPOCA" (CCN) invita publicul clujean JOI 4 martie 2010, de la ora 20:30, la biblioteca "Heltai" (str. Clinicilor nr.18, "sala mica") la o PROIECTIE DE IMAGINI sustinuta de Victor Constantin Perdevara pe tema "VELOTUR ROMANIA 2009 - 1600 km pe bicicleta prin 19 judete". Intrarea este libera.

Va fi o ilustrare fotografica a unei ture de cicloturism expeditionar desfasurata timp de 50 de zile, dintre care 35 dedicate pedalatului iar celelalte in principal vizitarii de obiective turistice naturale si culturale din judetele strabatute: Caras-Severin, Mehedinti, Gorj, Valcea, Arges, Dambovita, Prahova, Buzau, Calarasi, Constanta, Tulcea, Galati, Bacau, Covasna, Brasov, Sibiu, Mures, Harghita si Bistrita-Nasaud.

Imaginile din proiectie sunt o selectie a celor mai reprezentative fotografii dintre cele 800 surprinse pe parcursul celor peste 1600 km pedalati in vara anului 2009. Obiectivul a retinut peisaje superbe, ca cele din parcrile nationale Domogled-Valea Cernei si Cheile Nerei-Beusnita, din Oltenia de sub Munte, Subcarpatii Munteniei, Traseul Cicloturistic al Dunarii in Dobrogea, Delta Dunarii, Litoralul, Subcarpatii de Curbura si Transfagarasanul.

De asemenea, nu lipsesc imagini ale unor atractii turistice precum Cheile Minisului, Razervatia mulinologica din Cheile Rudariei, Vulcanii Noroiosi, Cetatea Sighisoarei, centrul vechi al Brasovului, Mausoleul de la Marasesti, Baile Herculane, Casa Memoriala Constantin Brancusi de la Hobita si sculpturile lui monumentale de la Targu Jiu, manastirile Curtea de Arges, Negru Voda (de la Campulung Muscel) si Tismana, ruinele cetatii Histria, monumentul lui Tudor Vladimirescu de la Pades, monumentul triumfal de la Adamclisi, ruinele Curtii Domnesti de la Targoviste, Salina de la Praid, Cetatea Fagarasului...

Proiectia va fi sustinuta de protagonistul expeditiei, Victor Perdevara, unul dintre cei mai activi tineri membri ai Clubului de Cicloturism "Napoca" pe linie de turism pe doua roti, avand deja in palmares mai multe ture lungi pe bicicleta atat in tara cat si in strainatate.

Expeditia a fost posibila gratie si sponsorilor Rotary Club Bistrita Nosa si Ascensor Advertising, carora le multumim si pe aceasta cale.

Va asteptam!

Radu Mititean
director executiv CCN
This entry was posted on 3/03/2010 02:52:00 a.m. and is filed under , , , , , , , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.