Author: CCN
•3/09/2010 11:44:00 p.m.
Asociatia turistica sportiva civica si ecologista
CLUBUL DE CICLOTURISM "NAPOCA" (CCN)
str. Septimiu Albini nr.133 ap.18
400457 Cluj-Napoca web: www.ccn.ro
tel. 0744-576836 e-mail: office@ccn.ro
CIF: 5800675 RNPJFSP: 119 / A / 1992
====================================

I N V I T A T I E
la proiectia foto
"TRAVERSAREA WATZMANN-ULUI
- o celebra tura montana de trekking, alpinism si via ferrata in Alpii germani"

Clubul de Cicloturism "NAPOCA" (CCN), ca asociatie care se ocupa (si) de turism activ si sporturi montane, invita publicul clujean JOI, 11 martie 2010, de la ora 20:30, la biblioteca "Heltai" (str. Clinicilor nr.18, "sala mica") la o PROIECTIE DE IMAGINI sustinuta de Puiu Chiselita pe tema "TRAVERSAREA WATZMANN-ului - o celebra tura montana in Alpii germani". Intrarea este libera.

Va fi o ilustrare fotografica a unei ture de turism pedestru montan, alpinism elementar si "via ferrata" pe stancariile impresionante ale masivului Watzmann din Alpii germani (zona Brechtesgarten / Koenigssee). Aceasta ruta este una dintre cele mai cunoscute trasee de anduranta de acest gen, prin spectaculozitatea peisajelor si viile senzatii pe care le produce celor care o parcurg, fiind o experienta de neuitat, recomandata calduros de ghidurile si cluburile alpine pasionatilor de munte ce viziteaza Alpii estici si au o buna pregatire fizica si psihica de profil, experienta de escalada pe stanca si echipament specific pentru acest tip de traseu.

Veti putea admira in imagini digitale frumusetile Parcului National Brechtesgarten, magnificul lac Konigsee cu insula ce gazduieste celebra manastire Sf.Bartholome, cochete cabane si refugii de altitudine si peisajele largi ce se deschid pe crestele montane care depasesc 2700 m altitudine, ca o incununare a imparatiei de stanci a masivului Watzmann, fotografiat pe o superba vreme de octombrie.

Proiectia va fi sustinuta de Ioan "Puiu" Chiselita, unul dintre membrii fondatori ai Clubului de Cicloturism "Napoca", ce are o foarte bogata experienta si un vast palmares de ture montane de trekking, mountain biking, schi de tura, speologie, parapanta si alte forme de turism activ si sport montan nemotorizat, atat in Romania cat si peste hotare. Si are si o arhiva foto pe masura, din care va invitam sa "gustati"...

Va asteptam!

Radu Mititean
director executiv CCN
, , , , , , , |
Bookmark and Share
This entry was posted on 3/09/2010 11:44:00 p.m. and is filed under , , , , , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.