Author: CCN
•9/08/2010 02:07:00 a.m.
Asociatia turistica sportiva civica si ecologista
CLUBUL DE CICLOTURISM "NAPOCA" (CCN)
str. Septimiu Albini nr.133 ap.18
400457 Cluj-Napoca web: www.ccn.ro
tel. 0744-576836 e-mail: office@ccn.ro
CIF: 5800675 RNPJFSP: 119 / A / 1992
========================================

I N V I T A T I E
la prezentarea
"PLANURI DE NOI CAI DE COMUNICATIE PENTRU BICICLETE IN CLUJ - Propunerile proiectantilor si pozitia CCN"

Clubul de Cicloturism "NAPOCA" (CCN) invita clujenii interesati joi, 9 septembrie 2010, de la ora 20:00, la biblioteca "Heltai" (str. Clinicilor nr.18, "sala mica") la o prezentare cu imagini a noului proiect al Primariei de realizare a catorva zeci de noi kilometri de cai de comunicatie favorabile biciclistilor in Cluj-Napoca si a analizei critice a acestuia, facuta de CCN. Intrarea este libera.

Va fi in primul rand o prezentare a documentatiei intocmite in luna iulie 2010, la solicitarea Primariei clujene, de o firma de proiectare, cu privire la reteaua de piste de biciclete in Cluj-Napoca ce urmeaza a fi realizata ca parte integranta din proiectul de "Retea de statii de self-service de inchiriere de bicicleta", proiect ce urmeaza a fi depus de catre Primaria municipiului Cluj-Napoca in parteneriat cu primariile comunelor Floresti si Apahida spre finantare din fonduri structurale UE / POR .

In al doilea rand, va fi o analiza critica a acelei documentatii si prezentare a principalelor categorii de obiectii si propuneri de modificare si completare, formulate de CCN cu privire la versiunea din iulie 2010 a acestui proiect, pe care am apreciat-o ca neprofesionista si inacceptabila din multiple puncte de vedere.

Pentru biciclistii clujeni, dar si pentru alte persoane interesate de mobilitatea urbana durabila este nu doar o ocazie de informare, ci si una de a transmite idei si face propuneri pe tema facilitatilor pentru biciclisti, idei ce vor fi sintetizate, analizate si trasmise apoi autoritatilor locale si elaboratorilor proiectelor de noi cai de comunicatii favorabile biciclistilor in Cluj-Napoca.

Prezentarea face parte din campania "Velorutia Romana" derulata la Cluj in 2010 de CCN, ca partener local al Asociatiei "Bate Saua" Bucuresti, sub egida Federatiei Biciclistilor din Romania si cu sprijinul GEF-SGP si este o avampremiera pentru manifestarile pe care CCN le va organiza in perioada 16-22 septembrie pentru a marca Saptamana Europeana a Mobilitatii.

Va asteptam!

RADU MITITEAN
director executiv
, , , , , |
Bookmark and Share
This entry was posted on 9/08/2010 02:07:00 a.m. and is filed under , , , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.